搜索

[釣具] 用乜嘢牌子好呢?

907907 發表於 14/6/2009 18:14:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

你吳係古墓派傳人.........可免...三杆喇.....
rmokti2005 發表於 14/6/2009 19:07:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
907 師兄, 我都想早日見面, 但我泥緊既 schedule 都幾 full, 等我夾夾先 !
仲有, 其實我地早有過一面之緣, 只係小弟外表, 談討並不特別出眾, 以至師兄未有留下印象
我會盡量夾, 夾完一定第一個通知 907 師兄你, 當然包括 Blue ice , alanlee ...... etc la!

Alanlee, 出嚟兜口兜面講, 冇問題, 但因未請教各師兄既背境, 工作性質, 恐怕大家對材料既認知有不同深淺, 所以希望大家可以先對材料做一做 research, 以免出到泥都係得個嘈字, 又或者聽到果 D : "用左幾耐幾耐都仲未出過事" 之類既說話.

大家同意否 ?
907907 發表於 14/6/2009 19:10:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

[quote]907 師兄, 我都想早日見面, 但我泥緊既 schedule 都幾 full, 等我夾夾先 !
仲有, 其實我地早有過一面之緣, 只係小弟外表, 談討並不特別出眾, 以至師兄未有留下印象
我會盡量夾, 夾完一定第一個通知 907 師兄你 ...
rmokti2005 發表於 2009-6-14 19:07 [/quote
無問題,大家就一就,等你好消息 sorry 一時走眼,,,我已pm師兄留左電話.如有時間請至電給我詳談
BLUE_ICE 發表於 14/6/2009 19:33:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
聲明下,,,,,5杆要拉C拋先得
唔拉C就 3/4杆"""
底物師 發表於 14/6/2009 19:47:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

在本網每位網友, 我們都視之如寶, 人人公平, 一定要互相尊重, 禮待, 在這大前題下,  理証與實証交流, 乃重磯美事一宗, 望英雄們把 打重磯推向另一高峰, 先祝各英雄, 能不打不相識, 打後互相賞識,  無人輸, 全部Win, Give Me Five!
907907 發表於 14/6/2009 19:54:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
在本網每位網友, 我們都視之如寶, 人人公平, 一定要互相尊重, 禮待, 在這大前題下,  理証與實証交流, 乃重磯美事一宗, 望英雄們把 打重磯推向另一高峰, 先祝各英雄, 能不打不相識, 打後互相賞識,  無人輸, 全部Win,  ...
底物師 發表於 2009-6-14 19:47

比個五我
底物師 發表於 14/6/2009 19:55:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Give Me Five!
漁痴 發表於 14/6/2009 19:59:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
GIVE ME FIVE!
ricky30182 發表於 14/6/2009 20:05:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Give Me Five!
907907 發表於 14/6/2009 20:13:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
907 師兄, 我都想早日見面, 但我泥緊既 schedule 都幾 full, 等我夾夾先 !
我會盡量夾, 夾完一定第一個通知 907 師兄你 ...
rmokti2005 發表於 2009-6-14 19:07

師兄有小小意見,,可吳可以放下四分平爆一事,,,當日各開番自己套寶貝,,事後大家再討論.setting好嗎????如果太過執著,會吳會太過緊....放鬆d一齊燒吓野食.當晚的原材料是....牛排.豬排...雞亦..腸仔...仲有無其他原材料??????????