搜索

天公造美-完滿結束-所穫極小--但有得著-眾友互助-辛苦大家

MWL 發表於 25/5/2010 17:17:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
爆叔....我只是一個小小師弟....歐聯靠你la
亞昌 發表於 25/5/2010 19:26:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
那場我和MWL的pk, 簡直係全日賽事重點!!!
巴塞VS阿仙奴.... 最後實力較強既巴塞比阿仙奴偷雞成功, 哈哈哈
kk.kk 發表於 25/5/2010 20:04:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

馬田:當你有進步的時候,老一輩的就會退步,過些日子你都可以學他們一樣,(人肉起魚機)台釣比賽就是要鬥怏,鬥多。
kk.kk 發表於 25/5/2010 20:08:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
巴塞VS阿仙奴.... 最後實力較強既巴塞比阿仙奴偷雞成功, 哈哈哈 ...
亞昌 發表於 2010-5-25 19:26

我在對岸觀戰,見你同阿亮比拼,真是精彩。
leo3813 發表於 25/5/2010 20:12:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝爆叔帶比我好開心既一日,多謝
又要多謝昌哥仔坐我隔離,比左咁多快樂我,
因為係你坐我隔離,小師弟先比份非餌我摳你炸,唔係我都無得用,多謝昌哥仔...........:pp15
今個星期日又坐我隔離丫,王子服仇記嘛.......我等你下............^ggan22@
係喎,今個星期日又有比賽玩,各位新手,舊手,高手,底手,一齊玩啦,人多開心的嘛......
亞昌 發表於 25/5/2010 20:19:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 35# leo3813

死肥貓, 原來係咁!!!
你仲搵條鯉魚衝去我個窩度,,,, 之後仲偷多2條大非....
哈哈哈
leo3813 發表於 25/5/2010 20:51:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你唔好公開哂我D招數喎,,,,,,,,,,,,,,
Tilapia 發表於 25/5/2010 20:55:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝爆叔帶比我好開心既一日,多謝
又要多謝昌哥仔坐我隔離,比左咁多快樂我,
因為係你坐我隔離,小師 ...
leo3813 發表於 2010-5-25 20:12

死肥貓!今個星期日又坐我隔離丫,王子服仇記嘛.......我等你下............^ggan22@
係喎,今個星期日又有比賽玩,各位新手,舊手,高手,底手,一齊玩啦,人多開心的嘛......
MWL 發表於 25/5/2010 22:04:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
巴塞VS阿仙奴.... 最後實力較強既巴塞比阿仙奴偷雞成功, 哈哈哈 ...
亞昌 發表於 2010-5-25 19:26

可惜唔係決賽先對碰頭...
MWL 發表於 25/5/2010 22:22:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你唔好公開哂我D招數喎,,,,,,,,,,,,,,
leo3813 發表於 2010-5-25 20:51

呢個肥仔專蝦師弟架....身形及名字都同胖虎有莫大關係!