搜索

天公造美-完滿結束-所穫極小--但有得著-眾友互助-辛苦大家

freelyfish 發表於 24/5/2010 21:12:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 20# 亞昌

負負得正, 佢可能想d船浪將你搖番醒
亞昌 發表於 24/5/2010 21:14:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

唉!! 邦仔,,, 你成日話攪唔掂亞亮, 我幫你完成佐心願啦!!! 殺佐我~~~
繼小強上次响紅橋摳到你時速兩條,,, 冇耐我幫你摳返佢遍地羅非過百斤, 一雪前恥;;;;; 今次又一佳作;;;;
我呢個老友係唔係好唔話得呢???
我好肯定, 冇咩人睇得明我講緊d咩, 哈哈哈!!!
邦仔 發表於 24/5/2010 21:37:02 | 顯示全部樓層 IP:- 湖北武漢
唉!! 邦仔,,, 你成日話攪唔掂亞亮, 我幫你完成佐心願啦!!! 殺佐我~~~
繼小強上次响紅橋摳到你時速兩條,, ...
亞昌 發表於 2010-5-24 21:14

你唔好借我過橋...
er007er 發表於 24/5/2010 21:47:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
呀昌:睇下勝哥以後重敢唔敢咁多野講....粗線呀拿....
邦仔 發表於 2010-5-24 02:57

係你多野講多過我  你更係太耐冇聽廣東話  唔識聽頂唰
亞昌 發表於 24/5/2010 21:51:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 24# er007er

勝哥, 你去佐10樓聽歌未姐??
er007er 發表於 24/5/2010 21:57:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復  er007er

勝哥, 你去佐10樓聽歌未姐??
亞昌 發表於 2010-5-24 21:51

我聽開 E首架
kk.kk 發表於 25/5/2010 00:37:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
馬田:呢次當攞經驗,下次就有進步,你有無檢討點解釣咁少魚,就是賽前準備不足,經驗不夠,你所用枝標太輕,餌不到底已經俾魚化晒。
 樓主| martin4234 發表於 25/5/2010 01:29:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 27# kk.kk

明解..thx
MWL 發表於 25/5/2010 10:31:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
繼小強上次响紅橋摳到你時速兩條,, ...
亞昌 發表於 2010-5-24 21:14

哈哈...唔好講到我好似公敵咁好bor!!!遲下個個都追殺!!你一定要幫手頂幾刀!!!講番比賽呀,開波落後,之後你釣得好,最後win咪...表現出唔放棄,最後一定有收穫!!其實台釣無絕招,只有多釣!多問!多諗!!好多前輩都樂意提點初手,唔好見佢地cool就唔問!(可能專注釣魚又可能真係好cool又可能外表兇狠內裹就......)老手前輩講點釣!點做!岩唔岩聽!岩唔岩用!自己分析!!!!....希望比賽中成績唔好朋友唔好放棄!我地係將來百人大賽根基!!期待不久將來有池釣界歐聯!!新手們一齊努力呀!!....(((昌少!好開心能夠參加這場比賽!令我得到一之非常好的經驗!!下次想摳我就無咁容易架la!!)))
naobao 發表於 25/5/2010 10:45:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哈哈...唔好講到我好似公敵咁好bor!!!遲下個個都追殺!!你一定要幫手頂幾刀!! ...
MWL 發表於 2010-5-25 10:31

師兄講得非常好