搜索

天公造美-完滿結束-所穫極小--但有得著-眾友互助-辛苦大家

martin4234 發表於 23/5/2010 21:51:30 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
今天我又失敗了..哈哈, d 餌唔對口, 樂記調d標唔啱洗(沉哂), 打窩過慢上餌心急, 魚訊亦把握得差...哈哈!!!

不過....

比賽感覺好正式!!

生平第一次, 似考試又似賽跑!!, 人人中魚你仲眼光光個吓好特別!!! 好似打仗咁, 第一round 我光頭, 但亦覺刺激!!!

第二round 敗部復活再敗過, 但氣氛無咁緊張, 因為那些"起竿狂徒"去了另一面..哈哈, 破龜兩條"非毛"(問yu yu 攞了些餌thx..)

第三, 四round開始唔關我事, 只中鰂一條...可惡..

中午過後去了中塘對岸, 中返3 尾"大非"一吐傻氣...哈哈哈...

好多人斷絲慘叫, 也有人類掛樹&del 地...(鈎塘底)

多謝工作人員/主持人的安排及忍不住教埋我釣魚的前輩..!!!!!

(p.s. 妖...哂 咗20 蚊租太陽傘...呀!?!?!?$@^%?&^%?&)
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 3金幣 +499 收起 理由
kk.kk + 200 成功開始
亞昌 + 199 鼓勵分!!
freelyfish + 100 一齊努力!! ^^

查看全部評分

樓主| martin4234 發表於 23/5/2010 21:54:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
pic. 033 & 034 乃決賽人仕, 只記得昌少 第三, yuyu第四
(阿貓第一ma..., ming 第二ma.. 不記得,,sorry)
亞昌 發表於 23/5/2010 21:55:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| martin4234 發表於 23/5/2010 21:57:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
不是雙第四ma 昌..?, yuyu 也是14.5 lb...
亞昌 發表於 23/5/2010 22:18:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哈哈, 其實冇所謂啦, 因為我送佐支標比第4......
睇下爆叔點排啦,,, 因為第一場正係盲b淘汰佐yuyu, yuyu死過返生嘛,,,,, !!!
 樓主| martin4234 發表於 23/5/2010 22:22:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哦.....! 你好似係決賽17.5 lb, (第一名有多少呢), 你們這些人肉起魚機, 成個塘d魚都俾大家打腫面了...哈哈
 樓主| martin4234 發表於 23/5/2010 22:24:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 5# 亞昌

聽到你成日慘叫, 斷咗幾次主ar?
亞昌 發表於 23/5/2010 23:01:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
今日比我斷佐兩條腳!! 主冇斷過!!! 甩佐好多魚!!!
er007er 發表於 23/5/2010 23:36:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
挑~~~ 兩條腳線 就唔知叫左幾XXXX多次
亞昌 發表於 23/5/2010 23:42:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

勝哥, 送隻歌比你...... 殘酷遊戲
唔識唱可以跟住唱, 有字幕架!!!