搜索

亞媽吱咋毒虾拼盤,,,,

樓主| 鬼佬joe 發表於 27/6/2007 21:15:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| 鬼佬joe 發表於 27/6/2007 21:21:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 naobao 於 2007-6-27 16:55 發表

淨係姣蝦都十皮野

千其唔好咁講呀,,,,爆叔,,,,,,容乜易比班友仔標心兼撕票,,,,好大鑊架
浦克 發表於 27/6/2007 21:45:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #43 鬼佬maria 的帖子

今晚鎖實D度門呀~~~~~~~
 樓主| 鬼佬joe 發表於 27/6/2007 21:48:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-6-27 21:45 發表
今晚鎖實D度門呀~~~~~~~

而家我仲唔拿拿淋走路咩,,,,,
浦克 發表於 27/6/2007 21:50:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #45 鬼佬maria 的帖子

走得去邊..........只要叫我老婆搵呀鬼婆.........就自然搵到你啦~~~~~~~
 樓主| 鬼佬joe 發表於 27/6/2007 22:00:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-6-27 21:50 發表
走得去邊..........只要叫我老婆搵呀鬼婆.........就自然搵到你啦~~~~~~~

既然係咁,,,,我唯有叫呀鬼婆揾你老婆......你老公留咗好多嘢係我老公度喎,,,,,哈哈同歸於盡,,,,
浦克 發表於 27/6/2007 22:06:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #47 鬼佬maria 的帖子

當我無講過, 大家話晒一場兄弟, 我點會真係搵人去爆你格呀, 講笑o者!  最衰就係個衰仔銘,  下次佢同我去拖魷, 我實車佢落海.........
阿恆 發表於 27/6/2007 22:19:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-6-27 22:06 發表
當我無講過, 大家話晒一場兄弟, 我點會真係搵人去爆你格呀, 講笑o者!  最衰就係個衰仔銘,  下次佢同我去拖魷, 我實車佢落海.........

浦浦...聽日食飯呀....
浦克 發表於 27/6/2007 22:23:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #49 阿恆 的帖子

衰佬............呢兩日我唔敢寫包單, 月尾埋數, 今日都係老細請飲茶先行得開........下星期得唔得先...............嘻嘻............!
阿恆 發表於 27/6/2007 22:28:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
今日知....日日都可以見到你啦............隨時啦.....死衰佬............