搜索

亞媽吱咋毒虾拼盤,,,,

jk521 發表於 11/6/2007 12:17:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

係呀, 我D抗毒能力好鬼低, 得閒行吓屯發都買2支竿, 你成張牆紙咁POST出黎, 真係會死人 GA !!!
下次陰D陰D咁出呀 !!
話時話, 呢D貨好難買到,你地返貨兩野就比人掃晒, 可唔可以同你D訂貨呢 ?
 樓主| 鬼佬joe 發表於 11/6/2007 12:19:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-6-11 09:00 發表
唔見你話拿d比我試下既~~~ , 另外話時話, 同我所講一樣, 成副牆紙咁!

我俾咗你架啦,,,,不過,,,,你唔捨得試之麻
下次,等鬼婆唔在屋企,,,俾埋個貨架你睇,,,
machinehk 發表於 11/6/2007 12:34:31 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東廣州
真係毒死我。
小銘 發表於 11/6/2007 12:56:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 jk521 於 2007-6-11 12:17 發表

係呀, 我D抗毒能力好鬼低, 得閒行吓屯發都買2支竿, 你成張牆紙咁POST出黎, 真係會死人 GA !!!
下次陰D陰D咁出呀 !!
話時話, 呢D貨好難買到,你地返貨兩野就比人掃晒, 可唔可以同你D訂貨呢 ? ...

呢期發記都少左好多蝦買......
搞到我好多款斷左都買唔番.......
睇黎要o係鬼佬哥度"撻"番十呢廿隻先得喇~~~~
小銘 發表於 11/6/2007 12:57:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 鬼佬maria 於 2007-6-11 12:19 發表

我冇o既..........
 樓主| 鬼佬joe 發表於 11/6/2007 13:09:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小銘 於 2007-6-11 12:56 發表

呢期發記都少左好多蝦買......
搞到我好多款斷左都買唔番.......
睇黎要o係鬼佬哥度"撻"番十呢廿隻先得喇~~~~

唔使撻,,,同我過番幾晚夜,,,, 攪吓,,,,咪得囉
小銘 發表於 11/6/2007 13:22:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 鬼佬maria 於 2007-6-11 13:09 發表

唔使撻,,,同我過番幾晚夜,,,, 攪吓,,,,咪得囉

任搞唔嬲!!??
可能玩到你冇哂貨o架喎~~~~
jk521 發表於 11/6/2007 14:38:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 鬼佬maria 於 2007-6-11 12:19 發表

你小心到時浦克叫鬼婆返來,  一個回馬槍......你就斷正 ,浦克就同你俺色話呢批貨是佢拎上來比你睇, 係佢 ga !!!!!

浦克 發表於 11/6/2007 15:02:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #13 鬼佬maria 的帖子

下! 一"條"都叫比呀, 無返十隻八隻都唔叫係啦, 果隻色我本身都有呀, 你無發覺O者.............
armani 發表於 13/6/2007 22:52:02 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東廣州
哇..都是好東西耶..好想要 呵呵