搜索

亞媽吱咋毒虾拼盤,,,,

鬼佬joe 發表於 11/6/2007 01:44:58 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港

早幾晚同浦克師兄食飯,佢話想要本亞媽吱咋天書睇睇啲姣姣哋嘅靚囡囡
不過臨時臨急又未揾到本天書俾浦浦師兄過目,,,,咁為有影住俾你睇住先啦

評分

參與人數 9威望值 +170 金幣 +160 收起 理由
半島鐵盒 + 20 + 20 亞媽阿!!!!!!
田中鬥莉王 + 10 好毒呀~~~~~~~~~
chuen338 + 10 + 10 就死啦!
阿恆 + 20 + 20 新中劇毒
ReynoldHa + 20 + 20 哇! 夜光牆紙啊
jk521 + 20 + 20 你害到我又要做敗家仔啦!!
小銘 + 20 + 20 睇下都死呀~
浦克 + 30 + 30 一個壞人..........!
naobao + 20 + 20 我好欣賞!!

查看全部評分

leoncody2639 發表於 11/6/2007 01:49:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
乜噤似發x友返果的!

naobao : 請勿出商號全名!!
naobao 發表於 11/6/2007 02:43:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我想問吓,白色身果D係咩野情況之下用會適合D
 樓主| 鬼佬joe 發表於 11/6/2007 03:02:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

白色身果隻係光宮系列,,,有強力夜光效果(真係光到好似支光管咁)
係晚間沒有燈光的釣場,又或是加上海水混濁的情况下,都比較合用,,,,
下次,我帶埋出嚟,,,給你試試,,,,test,,吓,,,,,,
短棍 發表於 11/6/2007 03:24:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄.係邊樹有得買.要幾錢隻呀.唔該
浦克 發表於 11/6/2007 09:00:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #4 鬼佬maria 的帖子

唔見你話拿d比我試下既~~~ , 另外話時話, 同我所講一樣, 成副牆紙咁!
jk521 發表於 11/6/2007 10:10:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好正呀, 鬼佬(maria)這是你私人珍藏 ? 還是可以比我們認購 ga !!!!
阿恆 發表於 11/6/2007 11:30:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
洗唔洗咁毒呀...
naobao 發表於 11/6/2007 11:37:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哇....大富之家!!!
鬼佬,你俾條路呀JK行吓喇,佢抵抗力真係好弱架,
真係會死人
 樓主| 鬼佬joe 發表於 11/6/2007 12:12:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 naobao 於 2007-6-11 11:37 發表
哇....大富之家!!!
鬼佬,你俾條路呀JK行吓喇,佢抵抗力真係好弱架,
真係會死人

唔伯,,,我有抗生素,,,,頂得緊喎