搜索

[其他] 磯釣趣事日誌---已出( 1,2,3,4完)

sunhee 發表於 13/5/2009 22:58:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

快D 出LA!!! kikiki

我最鐘意聽.. ! kikikiki!!

今晚甘夜都末走gae?
 樓主| 亞趙 發表於 14/5/2009 00:02:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
快D 出LA!!! kikiki

我最鐘意聽.. ! kikikiki!!

今晚甘夜都末走gae?
sunhee 發表於 2009-5-13 22:58

話時話你點都要寫返個出來比我地睇先得!..........有來有往嘛
sunhee 發表於 14/5/2009 00:09:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
話時話你點都要寫返個出來比我地睇先得!..........有來有往嘛
亞趙 發表於 2009-5-14 00:02

umm,, 唔好話我唔yick 你!! 不如我比個幾會你同我去釣魚!! 包有攪笑野wor!!
無攪笑釣陪你釣到有笑料會止!!
 樓主| 亞趙 發表於 14/5/2009 00:20:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

吓.............咁益我!??

等我問下老師起下你底先.........
sunhee 發表於 14/5/2009 00:29:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

我第一次跟tiger 出礁.. 個時唔知要帶d 乜去食... 佢話" 無乜所謂, 甘熱唔好帶d 易壞的野食就得" . 個時又怕chow ( SHY) 唔敢問應帶乜...
個時中秋過左個多兩個星期.. 見到家中有兩個月餅( FULL SIZE 双黃蓮蓉, 唔係迷理) .. 就順手帶左去..
個日去到, 佢地個個拿d sushi 飯... 佢問我帶左乜... 我話帶左月餅..
佢見我拿住兩個甘gae 野的表情係.. +
佢話我食完會死wor...
我又唔係好哀得...於事食晒兩個比佢睇...
第一個都好好吃,, 第二個開始有d 緊頂...
食到一半已有d 過左火位..
但哀得於事我都kung 埋最後個半...
佢見我食晒.. 佢的反應係 "  " 同話我 ' 痴X 線"

之後我都無帶過月餅出礁lu ..
真係好X 留... 唔係講玩...

評分

參與人數 2金幣 +75 收起 理由
肥國 + 25 寫個頂字!!
tagtagtag + 50 87!!

查看全部評分

sunhee 發表於 14/5/2009 00:37:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

之後我開始帶雞肶.. 但係冰箱冰晒甘好難食ga ma..
於事我會拿佢出來係sunlight 下晒下佢先食.. 但有時會唔記得放出來太耐.. 比d 蟲仔走入佢...

我又有叫過人好似以前返學甘弄個飯放係d 保温wu 到.. 又比人卑笑話我工廠妺甘..

於事買左個bo, 買d 牛腩出去cook.. 又比人XYZ 話D 野重..

又買過南乳豬手.. 又比人話肉酸...

之後都有好多花款.... 但都係比人笑... 唉...見佢地笑.. 我估都係好有趣的事掛......
不過
到現左, 我都唔知磯釣最好帶乜去食...
食魚生飯, 我始終都覺得會好多菌....

評分

參與人數 2金幣 +100 收起 理由
亞趙 + 50 寫個勁字!!
最強幻象 + 50 真係..頂你悟順...

查看全部評分

sunhee 發表於 14/5/2009 00:45:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
吓.............咁益我!??

等我問下老師起下你底先.........
亞趙 發表於 2009-5-14 00:20

唔洗問la..
老師會話我係天下絶佳的釣友...

點解我知?

因為
佢想找個替死鬼!!
kc4 發表於 14/5/2009 02:44:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
之後我開始帶雞肶.. 但係冰箱冰晒甘好難食ga ma..
於事我會拿佢出來係sunlight 下晒下佢先食.. 但有時會唔記得放出來太耐.. 比d 蟲仔走入佢...

我又有叫過人好似以前返學甘弄個飯放係d 保温wu 到.. 又比人卑笑話我 ...
sunhee 發表於 2009-5-14 00:37

下次上蕉後一於打電話叫KFC外賣
jimhim 發表於 14/5/2009 09:29:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唔洗問la..
老師會話我係天下絶佳的釣友...

點解我知?

因為
佢想找個替死鬼!!
sunhee 發表於 2009-5-14 00:45

sunhee係天下絶佳的釣友!
sunhee 發表於 14/5/2009 10:54:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
下次上蕉後一於打電話叫KFC外賣
kc4 發表於 2009-5-14 02:44

我有甘想過gar... 去會展叫pizza / KFC .. 唔知送唔送呢...
下次試下lor!!!