搜索

[釣行] 防波堤の怪物

10FUN-6 發表於 29/5/2010 00:14:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好正呀貓魚....美好回憶
anka 發表於 29/5/2010 00:22:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好有心機!
非常精彩.
naobao 發表於 29/5/2010 00:23:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

此帖入面回帖嘅,無一個係我認識的!!
3樓的師兄亦唔係我認識的朋友,
我回應你亦唔等於我認識佢,
小弟睇事情係分得好開,
有理無理亦唔係用係咪朋友黎介定,
我只係以網站管理員身份去評價你的8樓回帖
及另一師兄3樓回帖,
以不影響交流氣氛前提下,
我係絕對唔建議任何人用冷嘲熱諷及針鋒相對型式黎回帖,
我亦已直接喺度公開俾你地回應,
小弟唔係好明乜野係...
***覺得有問題的可以公開回覆,讓大家評理***
我諗你可能攪錯,
你收到的回帖通知,並唔係我特意PM你,
呢個只係網站嘅功能!!
對方言詞有問題,係任何人都見到,
只要你去睇吓我對佢嘅回帖,
就知我嘅立場,非常簡單清晰,
唔會將的道理混埋一齊黎講,
針鋒相對咁講落去對任何人無益,只有嗌交收場!!
naobao 發表於 29/5/2010 00:25:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
事實可能比較令人難接受, 不過我講的亦是事實........
nofishcatcher 發表於 2010-5-29 00:09

你講嘅內容,我無權質疑,
我係管理網站,以小弟做人經驗,
咁樣講野,幾有道理,幾係事實,
都無人覺得舒服!!
malossi 發表於 29/5/2010 00:29:21 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
人地有人地做""""人""""""~~~洗咩埋佢咁多~~~~

講反兩位師兄好過~~~真係好正GA一個旅程~~~~好好GA一段片~~~~我好鐘意~~~

多謝你地分享~~~~
malossi 發表於 29/5/2010 00:33:07 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
有錢有時間去日本就得喇,
瘤鯛係日本根本係唔入流的外道, 水入面亦有好多好大的, 因為肉味麻麻好少人捉, 亦 ...
nofishcatcher 發表於 2010-5-28 23:13

知你釣過幾十斤龍頭魚~~~仲要用00杆~~~1.5子線起佢上黎~~~~真係要比個""叻"""字你~~~
你真係好勁呀~~~

廢人

評分

參與人數 1金幣 -100 收起 理由
naobao -100 明知故犯!!

查看全部評分

龍一 發表於 29/5/2010 00:36:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄你段片真係拍得好好, 我原全感受到你地對釣魚嘅熱誠, 其實我都好想有機會過日本挑戰吓佢地, 希望我嘅夢想都可以成真啦!
naobao 發表於 29/5/2010 00:39:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
知你釣過幾十斤龍頭魚~~~仲要用00杆~~~1.5子線起佢上黎~~~~真係要比個""叻"""字你~~~
你真係好勁呀~ ...
malossi 發表於 2010-5-29 00:33

此帖內我已經好清楚,
講到明叫大家唔好針鋒相對,
請唔好俾人覺得d釣魚人咁唔無品喇,
講"廢人"兩個字又如何,
會覺得好舒服嗎??
stevenl_604 發表於 29/5/2010 01:02:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Very good video......~

Do you mind sharing how you connected with  池永祐二?

I had his fishing DVD and was truly amazed and attracted by it...and so does your video!  
beroro 發表於 29/5/2010 01:04:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好好的片ㄚ,如果有$就好,一定要去日本玩下,香港真係好少咁大的魚,