搜索

第二屆路亞賽意見徵詢

puretung 發表於 12/5/2010 21:08:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

無用的~  上次果個比賽 有EVERGREEN竿, 同TWINPOWER C3000做獎品佢都唔玩啦~
kinrex721 發表於 12/5/2010 21:08:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唔理三七二十一,支持~~
puretung 發表於 12/5/2010 21:10:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
學無前後 !!! 能夠做到分齡賽當然o係好啦 !!!!
                              ...
bulldog 發表於 2010-5-12 21:03

分齡賽的確係正,  令我諗番起以前練水出去比賽既日子
bulldog 發表於 12/5/2010 21:10:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
無用的~  上次果個比賽 有EVERGREEN竿, 同TWINPOWER C3000做獎品佢都唔玩啦~ ...
puretung 發表於 2010-5-12 21:08

要睇下個現金大獎有幾大 先知 !!!!
HOOKER7 發表於 12/5/2010 22:56:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
學無前後 !!! 能夠做到分齡賽當然o係好啦 !!!!
                              ...
bulldog 發表於 2010-5-12 09:03 PM

SuPPORT !!  
ivoivo 發表於 13/5/2010 00:08:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
要睇下個現金大獎有幾大  先知 !!!!
bulldog 發表於 2010-5-12 21:10

........狗你出現金大獎呀?
gilsonli 發表於 13/5/2010 01:01:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好耐冇出聲..........

其實上次方式都唔錯, 一樣係條數取勝就可以, 因為唔同時間/釣點 有唔同釣法,
有人死磨,有人不停走位, 只係上魚方式管得嚴就可以, 加上比賽係競技學習,
新手/老鬼都一樣, 比賽就係比賽, 冇人講玩左10年一定唔會輸,
享受比賽先最重要, 問心一句, 怕輸就更加要面對, 次次都做工作人員!!??
各位釣友, 踏出第一步吧!!!
john90 發表於 13/5/2010 01:48:51 | 顯示全部樓層 IP:- 加拿大

其實上次方式都唔錯, 一樣係條數取勝就可以, 因為唔同時間/釣點 有唔同釣法,
有人死 ...
gilsonli 發表於 2010-5-13 01:01

所以, 如果好似外國咁, 去boat game 比賽之後, 限某個時間番黎報到既, 咁樣唔錯既
bulldog 發表於 13/5/2010 08:12:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
........狗狗你出現金大獎呀?
ivoivo 發表於 2010-5-13 00:08

如果有咁o既實力 ...... ...... 義不容遲 !!!!!

可惜現時重o係火星狗一隻 !!!
bulldog 發表於 13/5/2010 08:17:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

有人死 ...
gilsonli 發表於 2010-5-13 01:01

Good Observation !!!!