搜索

第二屆路亞賽意見徵詢

bulldog 發表於 12/5/2010 20:26:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

你o係釣完又放協會會員 ......... ........ 再加個鱸才獎 !!!!

希望叔叔會考慮啦 !!!

話時話o勒 ..... ..... 點解你唔打算參賽o者 ??

我睇好你喎 !!!
bulldog 發表於 12/5/2010 20:31:24 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
規則一定要設實執行
因上一屆好多魚都係飛上來的
所以今屆如果執行時不要即時篤佢出來等到最後結算魚獲時
...
肥斌 發表於 2010-5-12 20:22

小斌斌 .......... 即時提出o丫嘛 !!!

不過我o個邊個個都有 守規矩 !!!
puretung 發表於 12/5/2010 20:32:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你o係釣完又放協會會員 ......... ........ 再加個鱸才獎 !!!!

...
bulldog 發表於 2010-5-12 20:26

大師都未參賽,我點敢參~
bulldog 發表於 12/5/2010 20:35:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
大師都未參賽,我點敢參~
puretung 發表於 2010-5-12 20:32

有關係o羊 ??

唔好話你懶 !!!!
puretung 發表於 12/5/2010 20:36:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
其實某個釣區釣釣吓淡靜之後,
自然D人就會轉區架喇,
或者可以考慮唔同區唔同分咁都得!! ...
naobao 發表於 2010-5-12 20:21

係AR係AR~~
唔同區唔同分~咁樣好睇~!YEAH~~

要資深釣手去試場~咁先分到賽區難度同賽區分數

不過到時又可能無左一兩個資深釣手參賽
puretung 發表於 12/5/2010 20:39:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有關係o羊 ??
                                    {:47_3 ...
bulldog 發表於 2010-5-12 20:35

唔好玩我啦狗狗~~你呢D前輩參加都未輪到我參加啦~~
bulldog 發表於 12/5/2010 20:44:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
其實某個釣區釣釣吓淡靜之後,
自然D人就會轉區架喇,
或者可以考慮唔同區唔同分咁都得!! ...
naobao 發表於 2010-5-12 20:21

分小組,每區分時間先會迫賽手使出佢o既小宇宙 !!!

咁先會試到邊個o係真正o既三一萬能俠 !!!!

如果唔o係最後一定o係會迫o埋一區 !!!
肥斌 發表於 12/5/2010 20:45:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有關係o羊 ??
                                    {:47_3 ...
bulldog 發表於 2010-5-12 20:35

大師話唔玩塘架!除非唔駛錢啦!
bulldog 發表於 12/5/2010 21:03:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唔好玩我啦狗狗~~你呢D前輩參加都未輪到我參加啦~~
puretung 發表於 2010-5-12 20:39

學無前後 !!! 能夠做到分齡賽當然o係好啦 !!!!

不過呢個階段,最重要o係能夠推動到 Sport Fishing 健康發展 !!!!

薪火相傳,一代新人勝老餅 !!!!

落場比賽啦 ..... ..... 東東 !!!
bulldog 發表於 12/5/2010 21:06:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
大師話唔玩塘架!除非唔駛錢啦!
肥斌 發表於 2010-5-12 20:45

實際o的 ...... ...... 如果想大師落場,不如加個現金大獎啦 !!!!!