搜索

[釣行] 5月17日...自己單拖魚場

kamyun 發表於 17/6/2007 19:52:42 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
今日自己一個7點半已經到達左...點知有幾個通頂友霸住左個屋仔位...好彩佢地好快就走左.....我馬上走過去拖....差唔多每3槍就中一口....早水真係特別狼死....但我自中得多....甩得仲多.....
終結全日甩十口...斷3口.....上得7條炸 .....下午時份個場靜到飛起..連打沉底果d都冇料到...好彩上果7條都好好力....特別係有條大紅紬(第一張相)真係就黎炸竿...成支u晒..我都係第一次試過咁勁炸
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 8威望值 +140 金幣 +125 收起 理由
skyline + 25 我好羨慕!!
半島鐵盒 + 20 + 20 我好欣賞!!
arcticwind + 20 + 20 繼續努力~
飄飄然 + 20 + 20 寫個強字!!我認得你喇!!!!
gilsonli + 20 + 20 唔錯... 有進步
naobao + 20 鬼上身!!
jk521 + 20 + 20 寫個勁字!!
DriftsinkAngler + 20 果然靚魚!!

查看全部評分

jk521 發表於 17/6/2007 23:16:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄, 勁呀, 成個場比你一個人拖, 好似私家場咁, 好爽呢 !!!
我多數星期六才可以去鴨仔, 下次得閒咪一齊玩啦 .
jk521 發表於 17/6/2007 23:17:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你隻大眼JIGHEAD 好得食喎 !!!!
naobao 發表於 18/6/2007 00:13:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kamyun 於 2007-6-17 19:52 發表
今日自己一個7點半已經到達左...點知有幾個通頂友霸住左個屋仔位...好彩佢地好快就走左.....我馬上走過去拖....差唔多每3槍就中一口....早水真係特別狼死....但我自中得多....甩得仲多.....
終結全日甩十口...斷3口. ...

呀潤,原來你去左鴨仔呀
早知過黎跟你學吓野喇,
我今日去上白泥,拖左十幾轆上黎,
不過係拖真蝦
好開心,今日仲見到釣界俊男呀"華少"添!!
又見到一位好耐無見嘅師兄!!
luregame 發表於 18/6/2007 00:33:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
是不是在戰鬥場釣的
利害利害幾多條wor
gilsonli 發表於 18/6/2007 00:39:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 naobao 於 2007-6-18 00:13 發表

呀潤,原來你去左鴨仔呀
早知過黎跟你學吓野喇,
我今日去上白泥,拖左十幾轆上黎,
不過係拖真蝦
好開心,今日仲見到釣界俊男呀"華少"添!!
又見到一位好耐無見嘅師兄!! ...

爆叔.... 有冇用 軟蟲中先...
gilsonli 發表於 18/6/2007 00:41:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kamyun 於 2007-6-17 19:52 發表

又甩十口... 唔怕... 有機會齊齊研究點會甩...

你條點點... 就真係甩左色啦...
naobao 發表於 18/6/2007 00:43:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 gilsonli 於 2007-6-18 00:39 發表

爆叔.... 有冇用 軟蟲中先...

有!!拖左半個鐘,之後係拖真蝦
naobao 發表於 18/6/2007 00:46:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 luregame 於 2007-6-18 00:33 發表
是不是在戰鬥場釣的
利害利害幾多條wor

我邊算利害,有一家四口仲犀利,有男有女,有老有嫩,
一路係咁中,由日中到夜
飄飄然 發表於 18/6/2007 07:22:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

我認得你喇呀潤!!認得你d架生kakakakaka幾時再去呀!!!!