搜索

[釣行] 5月17日...自己單拖魚場

樓主| kamyun 發表於 18/6/2007 11:18:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

好呀!!   如果係去咪去出個post囉....我都唔係咩師兄....我都係拖底慢慢收...我都學習中
 樓主| kamyun 發表於 18/6/2007 11:21:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 jk521 於 2007-6-17 23:17 發表
你隻大眼JIGHEAD 好得食喎 !!!!

開頭真係好得食架 不過個jighead有d短....我feel到條魚係食中個尾一抽即甩
 樓主| kamyun 發表於 18/6/2007 11:25:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 naobao 於 2007-6-18 00:13 發表

呀潤,原來你去左鴨仔呀
早知過黎跟你學吓野喇,
我今日去上白泥,拖左十幾轆上黎,
不過係拖真蝦
好開心,今日仲見到釣界俊男呀"華少"添!!
又見到一位好耐無見嘅師兄!! ...

我e家好少去上白泥...我貪鴨記多大野玩.... 同埋我去小巴入去果時..有個阿叔同我講左個鴨記秘密比我知既...唔知有冇人有知呢
naobao 發表於 18/6/2007 11:27:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kamyun 於 2007-6-18 11:25 發表

我e家好少去上白泥...我貪鴨記多大野玩.... 同埋我去小巴入去果時..有個阿叔同我講左個鴨記秘密比我知既...唔知有冇人有知呢

係咪話你知鴨記有鬼呀
 樓主| kamyun 發表於 18/6/2007 11:30:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 gilsonli 於 2007-6-18 00:41 發表

又甩十口... 唔怕... 有機會齊齊研究點會甩...

你條點點... 就真係甩左色啦...

係呀...開頭好好飛...後黎已經冇晒力.....我聽d阿叔講原來牙點係成長期係好似e家咁肥肥地...但好之後成熟期就會變成星星咁粗咁長架啦...連粒墨都冇埋架 不過我半信半擬
p.sgil兄有機會一齊去鴨記研究下囉....想跟你學野好耐啦

naobao 發表於 18/6/2007 11:33:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kamyun 於 2007-6-18 11:30 發表

係呀...開頭好好飛...後黎已經冇晒力.....我聽d阿叔講原來牙點係成長期係好似e家咁肥肥地...但好之後成熟期就會變成星星咁粗咁長架啦...連粒墨都冇埋架 不過我半信半擬
p.sgil兄有機會一齊去鴨記研究下囉 ...

聽日去唔去鴨仔??
 樓主| kamyun 發表於 18/6/2007 11:33:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 飄飄然 於 2007-6-18 07:22 發表

我認得你喇呀潤!!認得你d架生kakakakaka幾時再去呀!!!!

師兄你見過我啦 如果係去再開post囉
 樓主| kamyun 發表於 18/6/2007 11:36:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 naobao 於 2007-6-18 11:33 發表

聽日去唔去鴨仔??

唔得....玩到jighead冇晒啦=.=   加上我琴日企左成日對腳同對手都好累...就黎斷咁 要休息一個星期先囉
半島鐵盒 發表於 19/6/2007 01:17:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
a_a"下次先同你去!!!
jk521 發表於 19/6/2007 01:42:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kamyun 於 2007-6-18 11:25 發表

什麼秘密呢 ??????????????