搜索

[釣具] 紅潮專用浮子...

RRS 發表於 22/6/2009 00:25:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

唔駛睇妳啲架生 , 淨睇妳己經毒死 , 近這次我啲 fd 和妳去日本釣魚 , 路透社消息告知 , 妳大手入貨己知非善男信女 , 再告知妳點拉繩上山釣魚  , 更知我細膽過妳好多 , 果然又一句 , Icon 不可貌相 , 一個字 ! , 我啲架生........(握) 吓分啫 !
tkt906 發表於 22/6/2009 16:46:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
紅潮專用浮子&姜太公專用魚鈎{:48_2976:}
 樓主| sunhee 發表於 22/6/2009 18:15:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
紅潮重邊有魚釣,所以話你吾懂如果釣魚.
dragonfly 發表於 2009-6-21 22:52

我係魚樂台版主ma,,, 甘梗係攪下笑la!
 樓主| sunhee 發表於 22/6/2009 18:17:22 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
睇嚟你d釣具有一半係用來睇.........而唔係用既
亞趙 發表於 2009-6-21 23:24

我D浮波有50%係用來睇, 45%係用來擕帶, 5%係用!
所以你講法係ARM gae!!
 樓主| sunhee 發表於 22/6/2009 18:18:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
潘版大, 咁毒的嘢,
一於沒收佢.
然后同良版大一人一粒分咗佢.
( 又係時間去發夢 )
Kiangsan 發表於 2009-6-21 23:51

kikiki 昨晚個夢OK ma??
 樓主| sunhee 發表於 22/6/2009 18:23:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唔駛睇妳啲架生 , 淨睇妳己經毒死 , 近這次我啲 fd 和妳去日本釣魚 , 路透社消息告知 , 妳大手入貨己知非善男信女 , 再告知妳點拉繩上山釣魚  , 更知我細膽過妳好多 , 果然又一句 , Icon 不可貌相 , 一個服字 ...
RRS 發表於 2009-6-22 00:25

kiki, 我第一次去ma大鄉里.. 什麼都新奇有趣..... 所以有小小失控....

至於拉繩上山釣魚, IVY 都有份!! 佢重行先tim!!! kikiki 不過個幾日都係好多謝你D FRIENDS 的照顧. 真係好好人.
有機會找埋你D FRIENDS 一齊釣魚/食飯.
 樓主| sunhee 發表於 22/6/2009 18:24:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
紅潮專用浮子&姜太公專用魚鈎{:48_2976:}
tkt906 發表於 2009-6-22 16:46

姜太公專用魚鈎我都有wor!! ( 釣完地無斷左勾頭個D....)
tagtagtag 發表於 22/6/2009 19:51:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
1# sunhee 妳真的是一條粉腸{:48_2992:},唔好比我見到E三粒野
 樓主| sunhee 發表於 22/6/2009 22:28:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
1# sunhee 妳真的是一條粉腸{:48_2992:},唔好比我見到E三粒野
tagtagtag 發表於 2009-6-22 19:51

比左$200 我...你話我粉腸又好粉皮又好我都唔會null ga la!!!

評分

參與人數 1金幣 +110 收起 理由
tagtagtag + 110 吹漲分!!

查看全部評分

Kiangsan 發表於 22/6/2009 23:57:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
kikiki 昨晚個夢OK ma??
sunhee 發表於 2009-6-22 18:18

妳起碼用color print 然后剪低一人一粒,
冇D誠意.
潘版大、良版大, 一於禁佢足, 我D釣唔叫佢啫.
叫埋老師一斉先.

哈哈哈

評分

參與人數 1金幣 +110 收起 理由
tagtagtag + 110 我好贊同!!

查看全部評分