搜索

[釣具] $2500左右有咩杆介紹呀 ?

papa 發表於 7/6/2008 11:25:04 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
最近有d閒錢想買多支魷杆,
$2500左右啦, 請問有冇好介紹呢 ?
mc 既pandra 出左未呢 ?
唔知有冇c兄試過得唔得呢 ?
thx
tfleu3 發表於 7/6/2008 13:27:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
$2500 買 "瓜分 leader" la....
HOOKER7 發表於 7/6/2008 16:14:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
http://www.varivas.co.jp/morris/03_varivas_rod/violente_egi.html

:%23^ 唔介意LEE個品牌的話,我個人覺得支82 & 86SL唔錯,唔算重,平衡OK,觸感算細緻,係外表平凡咗啲(我唔介意LEE個)HOPE 幫到你(只為提供意見。。。。):%19^

kingston 發表於 7/6/2008 16:34:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 HOOKER7 於 2008-6-7 16:14 發表
http://www.varivas.co.jp/morris/03_varivas_rod/violente_egi.html

:%23^ 唔介意LEE個品牌的話,我個人覺得支82 & 86SL唔錯,唔算重,平衡OK,觸感算細緻,係外表平凡咗啲(我唔介意LEE個)HOPE 幫到你(只為提供意見。。。。):%19^ ...

七仙果然係七仙..... 呢d好野嚟o架..... 點解我知?? 因為我有囉..... hehee......

p.s. violente 同 graphitleader 都冇乜貨係街lu.....
HOOKER7 發表於 7/6/2008 17:55:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kingston 於 2008-6-7 04:34 PM 發表

七仙果然係七仙..... 呢d好野嚟o架..... 點解我知?? 因為我有囉..... hehee......

p.s. violente 同 graphitleader 都冇乜貨係街lu.....

:%22^ King sir,我冇LEE枝竿,可唔可以借我試吓。。。:%15^
松田先生 發表於 7/6/2008 19:04:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Varivas嘅Violente我都用緊~$1500左右嘅竿佢值得推介,不過依家唔見有現貨喇!!
想升級中上價竿$2600~$2800Graphiteleader PROTOTYPE真係唔錯,呢支就有現貨喇,釣友想知可PM我,呢支嘢外觀有誠意,實戰評價如何??

問KING SIR喇~佢兩支都有晒!!

hoiyatc 發表於 8/6/2008 02:34:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
上面班道友已經講曬
HOOKER7 發表於 8/6/2008 02:41:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 hoiyatc 於 2008-6-8 02:34 AM 發表
上面班道友已經講曬

請問邊位係??:%18^
hoiyatc 發表於 8/6/2008 03:14:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 HOOKER7 於 2008-6-8 02:41 AM 發表

請問邊位係??:%18^  

係"位位",即係好多位.
 樓主| papa 發表於 8/6/2008 08:50:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2008-6-7 19:04 發表
Varivas嘅Violente我都用緊~$1500左右嘅竿佢值得推介,不過依家唔見有現貨喇!!
想升級中上價竿$2600~$2800Graphiteleader PROTOTYPE真係唔錯,呢支就有現貨喇,釣友想知可PM我,呢支嘢外觀有誠意,實戰評價如何??

問KI ...

咁希望king sir 可以分享下Graphiteleader PROTOTYPE支杆既好/壞處啦

仲有唔該晒松田先生既推介