搜索

小聲明

RGiggs 發表於 2/6/2008 02:30:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
hiu2006 發表於 2/6/2008 02:35:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 520038 於 2008-6-2 01:12 發表
我地網友一齊夾錢啦 不如~~~~~~~
爆叔 ~ 懇請你唔好關網啦~~
你一盤心血都唔會諗住栽左0係0個d 滋事份子手上吧~

佢地就好開心~ 但 你甘心ma???

爆叔一定唔會要夾錢.....
佢會講如果夾錢不如捐去賑災......
520038 發表於 2/6/2008 02:59:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
對對對~ 專重佢決定..... ~sana36^  but d 文章冇晒就有d 可惜...
kenter 發表於 2/6/2008 03:17:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 520038 於 2008-6-2 02:59 發表
對對對~ 專重佢決定..... ~sana36^  but d 文章冇晒就有d 可惜...

唔緊要喇!!冇左咪再黎過!! 不過冇呢個網..我都唔會識咁多釣魚技巧..!
呀傑 發表於 2/6/2008 09:52:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 7# 的帖子

係呀!係呀!係呀!
JL-Crazy 發表於 2/6/2008 10:20:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 華少 於 2008-6-2 01:23 發表
這不是錢的問題
而是人的問題
問題是看爆叔如何處理問題
我的心好不舒服
好想俾爆叔一點意見
夸何爆叔心情如此
不知如何是好

華少

我也一樣,所以一路都冇咩在有關既貼打野:%22^
ay145 發表於 2/6/2008 10:35:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
對於近排的事端是否一些滋事份子係到攪事, 鬧爆叔大可以自己諗清楚.
諗清楚有冇需要去為左一D冇可能可以盡善盡美咁解決到o既糾紛而去放棄.
人總是諸多要求, 人心總是有不足的. 要滿足魚樂網上每一個人的話, 我相信呢個世界上未必會有人做到.
只要盡左力去做, 明事理o既人總會明白.
其實魚樂網都係一個比大家互相溝通, 交換資訊, 搜集資料, 技術交流及學習提升o既聚腳地.
唔好成日問個網可以比到d咩你, 應該先問自己可以比到d咩個網. 不竟魚樂網沒收取釣友登入費用!
釣友上到黎睇野,o岩睇咪睇law. 唔o岩睇咪睇其他貼law. 有咩好嘈? 要嘈就該自己解決.
除非係有意要嘈到要令網主封網, 否則咁嘈法有咩用呀?
魚樂網其實攪得幾成功, 封左真係好可惜!
ming 發表於 2/6/2008 11:11:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝爆叔,開心到唔知講咩好! 永遠支持你
ming 發表於 2/6/2008 11:22:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 ay145 於 2008-6-2 10:35 發表
對於近排的事端是否一些滋事份子係到攪事, 鬧爆叔大可以自己諗清楚.
諗清楚有冇需要去為左一D冇可能可以盡善盡美咁解決到o既糾紛而去放棄.
人總是諸多要求, 人心總是有不足的. 要滿足魚樂網上每一個人的話, 我相信呢 ...

講得好,要嘈就應該自己解決,唔好攪事!
耀﹑ 發表於 2/6/2008 15:04:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
如果你真係關左個網既話  我一定鬧爆