搜索

小聲明

naobao 發表於 2/6/2008 01:04:02 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
呢兩日有網友問我係咪玩野,
個網成日入唔到,係咪提早關網,
我可以話俾大家聽,並唔會提早關網,
如果決定關網,係會喺2008年6月2號晚上11點59分!!
成日入唔到,係因為server Loading太重,
本來諗住再俾錢升級....可惜...
eric272272 發表於 2/6/2008 01:11:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咁姐係決定唔關網喇
多謝哂,其實我地只係希望有個平台比大家交流下,keep住落去
520038 發表於 2/6/2008 01:12:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我地網友一齊夾錢啦 不如~~~~~~~
爆叔 ~ 懇請你唔好關網啦~~
你一盤心血都唔會諗住栽左0係0個d 滋事份子手上吧~

佢地就好開心~ 但 你甘心ma???
歐穎海 發表於 2/6/2008 01:19:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝每時每刻都盡力,多謝!
華少 發表於 2/6/2008 01:23:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
這不是錢的問題
而是人的問題
問題是看爆叔如何處理問題
我的心好不舒服
好想俾爆叔一點意見
夸何爆叔心情如此
不知如何是好
appdee 發表於 2/6/2008 01:26:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
爆叔衷心多謝你為大家盡心盡力, 我地真係帶比你好多麻煩
norick 發表於 2/6/2008 01:57:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
爆叔你是這果網的台柱.喺得呢果網嘅人起碼有95%嘅人撑你架.
呢個網係珊珊之後嘅香港第2個No.1 .多謝你令到一班唔識嘅人拉埋一齊.
無咗呢個網大家都會 好無奈.(唔信問吓其他c兄吖)
bennychn 發表於 2/6/2008 02:01:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 naobao 於 2008-6-2 01:04 發表
呢兩日有網友問我係咪玩野,
個網成日入唔到,係咪提早關網,
我可以話俾大家聽,並唔會提早關網,
如果決定關網,係會喺2008年6月2號晚上11點59分!!
成日入唔到,係因為server Loading太重,
本來諗住再俾錢升級....可惜... ...

原來仲未決定,咁個心都舒服D...
希望爆叔唔好另人希望越大,失望越大
johnho 發表於 2/6/2008 02:04:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
爆叔。。我唔識你。。但我每日上魚樂網。無咗佢。。去邊搵個咁好既網喎。。D師兄又好。。資料又好。。網主又盡力教小魚人野。。即係我。。又問又會答。。去邊搵喎。。我首頁。。係set。。香港魚樂網架。希望唔駛改。。
pasusu 發表於 2/6/2008 02:10:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
如果關不成網 經過這次 大家必有所頓悟