搜索

(已加相)114嘈鴨鴨活動花絮!!!

車厘 發表於 5/11/2007 11:17:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
竟然真係俾我抽到個蟹仔盒,好開心呀~~~
第一次見到幻象,真係聞名不如見面!

不過我要澄清,果小朋友係我細佬,唔係車厘仔或者企鵝仔,
雖然個衰仔真係好鬼死似我^^
最強幻象 發表於 5/11/2007 11:20:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
其實呢張相我倦到...訓著左... 只係個肉體mark大左雙眼...
最強幻象 發表於 5/11/2007 11:22:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 <i>cherrylee</i> 於 2007-11-5 11:17 AM 發表

竟然真係俾我抽到個蟹仔盒,好開心呀~~~
第一次見到幻象,真係聞名不如見面!

不過我要澄清,果小朋友係我細佬,唔係車厘仔或者企鵝仔,
雖然個衰仔真係好鬼死似我^^ ...

第一次見到幻象,真係聞名不如見面!... 即係點呢...被我嚇親...
最強幻象 發表於 5/11/2007 11:22:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 <i>cindy103</i> 於 2007-11-5 10:29 AM 發表

象象個口果d咩黎架....

應該係...含左係口度...既八七年雞亦骨...
最強幻象 發表於 5/11/2007 11:23:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #16 HappyClam 的帖子

...邊方面...強...呢...我連魚都無時間釣過.....咁濟...
最強幻象 發表於 5/11/2007 11:25:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
爆叔點解悟放張大合照出來既...
 樓主| naobao 發表於 5/11/2007 11:31:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
最強幻象 發表於 5/11/2007 11:33:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #27 naobao 的帖子

姣的...
HappyClam 發表於 5/11/2007 11:50:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 最強幻象 於 2007-11-5 11:23 AM 發表
...邊方面...強...呢...我連魚都無時間釣過.....咁濟...

搞衣個function咁成功, 己經够强啦
最強幻象 發表於 5/11/2007 11:55:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 <i>HappyClam</i> 於 2007-11-5 11:50 AM 發表

搞衣個function咁成功, 己經够强啦   

強悟係我一個可以做到呢...都只係全瀨...

naobao...tiger...gilson...黑雲...nortoncamel...shek9kung...華少...coolfire...joey_ocean...黃小腳...sunhee等等等等

咁多人一齊努力...先至做到...無可能我一個人做到呢...