搜索

經已截止報名-上白泥嘈鴨鴨~魚場同樂日

關閉 [複製鏈接]
最強幻象 發表於 11/10/2007 17:44:28 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
活動類型:
魚場同樂日
開始時間:
4/11/2007 11:00
活動地點:
上白泥農莊
已報名人數:
剩餘名額:
6 人
報名截止:
29/10/2007 00:00
114嘈鴨鴨魚場交流活動已截止報名,多謝大家支持
如釣友有興趣當日想跟D大師傅學吓野一齊玩,
請把握時間報名,因當日係包了一個塘關係,所以參與人士係會貼上與魚場其他客人不同顏色的貼紙以作識別方便進行活動,魚場亦會作出分隔安排,我們亦不打算臨時接受在場其他釣友進入活動範圍及參與釣技指導活動,
為免引起不愉快事件請各位留意!!

*各位報名麻煩按上面"申請參加此活動"按鈕*
請大家係留言度...注明係~釣魚 / 釣魚+BBQ / BBQ... thank you 晒...
如報名後兩天內未收到PM,請直接PM naobao聯繫!!
各位收到PM後請盡快銀行入數及回覆,方便我們安排!!
稍後將會加上參考交通安排資料及有專人聯絡各參加者提供關於當日正式活動詳細安排!!
抽獎及記念品名單

首先多謝"香港魚樂網"之允許...今次悟使靜雞雞舉行...可以嘈鴨鴨啦...
日  期:2007年11月4日(星期日)
地  點:元朗上白泥農莊魚場
集合時間:上午十一時於元朗上白泥農莊內 ( 活動當日登記安排,稍後公報 )
作釣時間:中午十一時半時至四時半...
對  象:對是次活動有興趣之各位網友(真餌與假餌皆可)
費  用:每位七十元正(並不包括魚獲)另如想參與之後的BBQ每位七十元正(可選其一或全選)
包場人數:六十人
釣  品:每名參加者一絲一釣作釣
釣俱釣餌:自備,會場會有少量釣俱出租...如要租用請各網友自費
真餌建議:池仔、秋刀、青鱗、荀仔、魷魚、蝦
交  通:各有車人仕可自行查車入去...會有免費車位
     乘座交通工具的可以在元朗泰豐街(大榮華酒樓附近)乘座33號專線小巴於上白泥農莊落車
     或乘西鐵在天水圍下車再轉約五十元的士前往
解散時間:五時正於農莊內解散...但大家仍可繼續作釣或BBQ至晚上十一時
飲  食:魚場會有各式公仔麵與飲品供應各網友...各網友必須自費...本活動並不包括以上費用

到時會有抽獎活動...獎品20份以上...記念品就人人有份
*是次活動主要與大家網友聯誼與交流...開開心心為主要目的...到時會有資深師兄講解磯釣,假餌釣法,示範與解答大家題問...
*希望是次活動人數夠多(60人以上)...就會以包場型式進行...如果可以包場進行...真餌軟餌與硬餌同樣可以使用
*如有需要參加作釣後之BBQ活動...請於報名時~加以列明~...例:釣魚活動+BBQ
*BBQ已包含食物與飲品一罐
*雖然只是魚場作樂...各網友亦要顧及本身安全為上...而本活動沒購買第三者保險...參加者如有需要請自行購買...

~因是次活動因需租場及預留食品...報名參加者必先付款...報名後會收到提供存款方法的PM,
入數後請電郵(admin@fishinghk.com)入數收據PM轉賬的交易編號作實.

觀迎各網友湧躍報名...當然網友亦可帶同親朋同往...達到開開心心的一天快快樂樂嘈鴨鴨釣魚日...

主  線:最強幻象
帶  腳:Tiger、gilson、黑雲、鬧爆叔、維記、coolfire、sunhee.....

備  註:因今次活動實在非常希望可以包場型式進行,亦趁機會讓大家認識認識,請各網友擁躍參加支持!
重要事項:為方便跟進,各位如想報名請緊記按上面的”參加此活動”按鈕。
     ”聯繫方式”請輸入你的聯絡電話
     ”留言”就請註明參加人數,是否參加BBQ,是否其他事項要求。
     今次活動亦非常歡迎網友參與活動工作,如有興趣幫手,請回帖註明。
     請留意,今次活動花絮及相片有可能會於釣魚雜誌刊出,如落實會第一時間推供詳情。

**大家亦請留意,活動內容會因應情況而作出修訂,請隨時留意此帖的資料。**
最後修訂日期 2007-10-27
naobao

已通過 (54 人)

留言 申請時間
shek9kung

石狗一條唔該!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28/10/2007 01:07
water

2人參加

26/10/2007 23:45
batchan

搭尾班車學下野~~~~~剩釣魚~~

26/10/2007 23:43
黃小腳

我好dry

25/10/2007 13:40
武美西岡

我同007......007同我.....我又會帶007.....007又會帶我.....總数兩位

25/10/2007 10:26
Emily

想嘗試多方面假餌玩法, 請各位多多指教

24/10/2007 22:20
泰仔

23/10/2007 02:22
~@lam@~

pm me

19/10/2007 00:25
小銘

釣Q......係釣魚加BBQ~比舊黑色的雲威迫!!順手陪下"殼加捨訓"~

18/10/2007 00:44
K.S.

兩位釣魚+BBQ呀唔該...

18/10/2007 00:29
HappyClam

我要象兄教我釣魚haha......

17/10/2007 10:02
leo123

唔去唔得啦~~咁多人!!!!唔知會唔會BBQ...

16/10/2007 21:30
肥德

16/10/2007 21:18
heungdavid

我係新人想學下拖假餌,釣魚only

16/10/2007 17:25
aiya

bbq ^_^

16/10/2007 17:15
anglerboh

星期六晚要去通頂..所以只係黎BBQ

16/10/2007 16:26
HOOKER7

粗眉+7嫂!?!?! bbq+釣魚x2

16/10/2007 13:18
kk.kk

有魚釣,又可見吓D老友,我又去一位

15/10/2007 22:51
嘉露

2條傻老傻婆入黎釣魚+bbq再加要象象教釣魚呵呵

15/10/2007 21:01
紅馬王子

釣魚+bbq 順便跟各位大大學野

15/10/2007 17:44
gilsonli

企鵝一隻 + 館主一名... 釣魚+BBq x 2

15/10/2007 14:48
tommy

釣魚 + BBQ1位

14/10/2007 22:11
nickyeung1234

14/10/2007 21:56
磯釣光

幫人報既~順便學下野~

14/10/2007 20:48
亞李爸爸

14/10/2007 18:27
edbao

would like to join but can some one tell me the details in english as I can't read chinese thanks

14/10/2007 03:27
多多

釣魚+BBQ 2位

14/10/2007 01:06
arcticwind

攜眷出席,釣魚 & bbq~~~

13/10/2007 13:46
carlcow

一位釣魚+BBQ(JL同興去!我都去!!!!!!!!)(可能我會早到~)

13/10/2007 07:50
jk521

13/10/2007 07:28
chuen338

我有興趣釣魚,但係唔BBQ

12/10/2007 23:52
細雄

釣魚 + BBQ

12/10/2007 23:28
RED

釣魚+BBQ, 兩位

12/10/2007 19:19
峰仔

釣魚一定去,bbq就未知~~

12/10/2007 19:02
小魚兒

釣魚 + BBQ ~

12/10/2007 15:24
ken0100

有魚釣,我又去!

12/10/2007 12:18
sunhee

我係工作人員,又會釣魚,BBQ就末知

12/10/2007 10:55
cindy103

我 2 位 : 釣魚

12/10/2007 10:00
coolfire

釣魚&BBQ一位

12/10/2007 03:14
黑雲

阿四+ BBQ XD..

12/10/2007 01:25
hoiyatc

又得釣,有得笑,感覺真美妙~

12/10/2007 00:48
hinghing2007

我有興趣去

11/10/2007 22:57
KeLvInFisH

我當日做個學童,我牙姨都去(釣魚),但係唔會BBQ

11/10/2007 21:36
ckwarthur

11/10/2007 21:22
1149hf

11/10/2007 20:06
nortoncamel

我嚟執頭執尾 + 釣魚,未知燒唔燒野食

11/10/2007 19:08
亞楠

11/10/2007 19:01
TiGER

有得玩...有得食....正呀

11/10/2007 18:36
ben

咁好玩,一定到!support!

11/10/2007 18:33
釣魚郎DON

11/10/2007 18:29
panda

人數: 2名 / 釣魚活動 + BBQ

11/10/2007 18:03
最強幻象

我當日會連同其他大師傅做指導...但夜晚會BBQ...

11/10/2007 17:54
JL-Crazy

11/10/2007 17:49
naobao

我係工作人員,又會釣魚,又會BBQ

11/10/2007 17:46
 樓主| 最強幻象 發表於 11/10/2007 17:47:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #1 最強幻象 的帖子

魚場剪影..........

回復

樓主| 最強幻象 發表於 11/10/2007 17:48:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #2 最強幻象 的帖子

非常感謝以下單位及人士,
支持本網活動
台灣JIGGING MASTER's sponser list
墨魚駭客DVD光碟100片
5件,JM排汗衣(3M)
5頂,SH中空帽, 5頂,JM中空帽

磯釣站Tiger's Sponser list
Bosment子線 1.5 号 及2.5号
Nexus竿袋

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

鬼佬Maria's Sponser list
daiwa輕便袋

登錄/註冊後可看大圖

浦克's Sponser list
網三隻簽名餌木 + 一枝全新Gama鉗

登錄/註冊後可看大圖

鄧波比's sponser list
十隻全新KO阿波 [S.Sniper]

登錄/註冊後可看大圖

細雄's sponser list
今年加碼G杯比賽記念品

登錄/註冊後可看大圖

松田先生's Sponser list
蟹仔桶 x 2

登錄/註冊後可看大圖

Anglerboh's sponser list
float x 1

登錄/註冊後可看大圖

Billabong割親's sponser list
FUJI REEL x 2

登錄/註冊後可看大圖

coolfire's sponser list
sunline黑白絲2.5號 x 1 , sunline mark-win 2號x1

登錄/註冊後可看大圖

Panda's sponser list
jigging 用手套 x 1

登錄/註冊後可看大圖

釣魚郎DON's sponser list
釣魚小道具

HOOKER7's sponser list
各式假餌

登錄/註冊後可看大圖

Naobao's sponser list
釣魚小道具

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
回復

ben 發表於 11/10/2007 18:35:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有得玩又有得食,點解唔黎.係咪先!
回復

观海听涛 發表於 11/10/2007 19:36:56 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東汕尾
这么好的机会  我要看看到时候能否参加  
回復

carlcow 發表於 11/10/2007 19:48:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
e~~~~有得林wo~~~~~
回復

1149hf 發表於 11/10/2007 20:04:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我都未去過釣場玩 , 我一定參加啦 ,
仲有bbq, 好呀 , 好耐冇bbq過啦 ,
我暫時一個先 ,
釣魚 +  BBQ
回復

樓主| 最強幻象 發表於 11/10/2007 20:16:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #7 1149hf 的帖子

點解悟打入去留言度呀... 算啦...
回復

KeLvInFisH 發表於 11/10/2007 20:18:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
個日唔知我牙爸洗唔洗番工...佢要就唔去得,,,
因為我唔可以自己一個人去釣=-=
我諗我要真係11月先知,,但係可能都full左lo=0=
回復

KeLvInFisH 發表於 11/10/2007 20:35:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我想問下我同我牙e去,,但係佢唔釣,,,得我釣咁幾多錢??
因為我牙e話同我去~~嘿嘿
回復