搜索

425臭河藍刀賽花絮

ericssonwu 發表於 26/4/2010 14:41:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
係咪上水個到釣O家?? 我細個時成日係上水途房個到用8爪鈎同手排就咁掉出去係咪拉,拉,拉就拉到條魚...最大見人用加工8爪鈎3人合力拉到條大鋰魚....用沒加工釣魚店賣O既鈎....拉中條鋰個鈎即爆...分屍...
bulldog 發表於 26/4/2010 15:22:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

我o地同o的魚無仇, 亦鼓勵釣完即放。
                      .......... 你所描述o既方法
      今時今日為提昇釣魚作為一種運動 ...... 唔好啦 !!!
ktmok0083 發表於 26/4/2010 16:31:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唉,我成日都係到滯,訓唔夠就上場作戰前一日仲冇時間試新竿同攪......臨走先扔左兩隻lure出去,邊個夠我龜得慘烈
BillyCKY 發表於 26/4/2010 16:35:33 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東惠州
去完之後先知道又要走轉釣魚鋪入d新貨!!!
bulldog 發表於 26/4/2010 16:56:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唉,我成日都係到滯,訓唔夠就上場作戰前一日仲冇時間試新竿同攪......臨走先扔左兩隻lure出去,邊 ...
ktmok0083 發表於 2010-4-26 16:31

龜 and 中地球乃兵家常事 !!!

同呼 and 吸一樣咁自然 !!!
bulldog 發表於 26/4/2010 16:59:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
去完之後先知道又要走轉釣魚鋪入d新貨!!!
BillyCKY 發表於 2010-4-26 16:35

買o物 先 ??
ericssonwu 發表於 26/4/2010 17:02:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我o地同o的魚無仇, 亦鼓勵釣完即放。
                      . ...
bulldog 發表於 2010-4-26 15:22

知道=D  不過都係細過O既事....依家我只釣海魚......好鐘意大海
bulldog 發表於 26/4/2010 17:07:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
知道=D  不過都係細過O既事....依家我只釣海魚......好鐘意大海
ericssonwu 發表於 2010-4-26 17:02

重有大海 o既味道 !!!!
ivanwong123 發表於 26/4/2010 17:13:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 11# bulldog

冇錯~跟各位Ching去釣魚真係睇多好多野~
bulldog 發表於 26/4/2010 17:41:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復  bulldog

冇錯~跟各位Ching去釣魚真係睇多好多野~
ivanwong123 發表於 2010-4-26 17:13

原來你分心去睇o野 !!!