搜索

查看: 1606|回復: 3

[釣場] 請問有無人會係屯門碼頭釣魚

勁冰凍!!
    2/8/2014 12:56

• kei210 發表於 11/8/2007 17:43 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
    請問有無人會係屯門碼頭釣魚..
    昨晚我見到海雖然好大風,
    但都有c hing 走左去出朱海船的一個位...在石壆行入去碼頭低... .
    唔知係點樣呢..E度有無人去過....???
    +1
    1609°C
    • 飄飄然
    • kei210
    • 飄飄然
    过: 他们

該用戶從未簽到

飄飄然 發表於 11/8/2007 17:57 | 顯示全部樓層
    原帖由 kei210 於 2007-8-11 17:43 發表
    請問有無人會係屯門碼頭釣魚..
    昨晚我見到海雖然好大風,
    但都有c hing 走左去出朱海船的一個位...在石壆行入去碼頭低... .
    唔知係點樣呢..E度有無人去過....??? ...

我所知呢度有好多師兄會喺嗰左近作釣,但打風釣魚可免則免喇,意外始終係意料之外,安全第一,天氣好d先釣,玩都玩得開心d喇!!!!
    勁冰凍!!
    2/8/2014 12:56
  •  樓主| kei210 發表於 11/8/2007 17:58 | 顯示全部樓層
      果度係禁區位嗎?

因為我見幾條有....SET晒頭燈走入去...下面好鬼黑咩都睇唔到
    又睇唔到佢地  如果唔係都去問下佢地

該用戶從未簽到

飄飄然 發表於 11/8/2007 18:03 | 顯示全部樓層
    原帖由 ncc 於 2007-8-11 17:50 發表
    禁區位就唔好咁公開問啦

哈~~我今日同瘋子出發記睇過你隻釣筒呀!!不過唔arm size,