搜索

[釣行] 再接再黎

ykk 發表於 30/3/2010 23:57:22 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

有冇諗住去邊?3号果日東風5級間中6級........我冇晒主意

日期31/3
(星期三)
1/4
(星期四)
2/4
(星期五)
3/4
(星期六)
4/4
(星期日)
5/4
(星期一)
6/4
(星期二)
天氣

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
初 時 有 幾 陣 微 雨 , 日 間 短 暫 時 間 有 陽 光 , 稍 後 有 薄 霧 。 部 分 時 間 有 陽 光 , 有 幾 陣 霧 。 多 雲 , 間 中 有 雨 , 初 時 有 霧 。 多 雲 , 有 幾 陣 雨 。 大 致 多 雲 , 有 一 兩 陣 雨 。 短 暫 時 間 有 陽 光 , 有 一 兩 陣 驟 雨 。 大 致 多 雲 , 有 薄 霧 及 幾 陣 雨 。
東 風 4 級 , 初 時 5 級 。 東 南 風 2 至 3 級 。 微 風 2 級 , 漸 轉 東 北 風 4 至 5 級 。 東 風 5 級 , 初 時 離 岸 間 中 6 級 。 東 風 4 級 , 離 岸 間 中 5 級 。 東 至 東 南 風 3 至 4 級 。 東 南 風 3 級 , 稍 後 東 風 4 至 5 級 。
溫度(oC)1923212619241821192220242023
相對濕度(%)75 至 9075 至 9580 至 9580 至 9575 至 9075 至 9580 至 95
~flyfly~ 發表於 31/3/2010 11:58:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有冇諗住去邊?3号果日東風5級間中6級........我冇晒主意
ykk 發表於 2010-3-30 23:57

嘩, 咁..... 你估去3門仔阿邊個果度會唔會有傘有擋好d?
or 去返你地主場, 起碼有阿邊個契仔射住, 可能有d野反
TinTin 發表於 31/3/2010 13:11:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
星期五微風喎
~flyfly~ 發表於 31/3/2010 20:36:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

星期5要去拜山, 你地玩得開心d..
 樓主| stonestone3000 發表於 31/3/2010 20:40:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咁即係有冇團呢今個星期, 呵呵
我又想釣大立, 呵呵
~flyfly~ 發表於 2010-3-30 23:23

立就差d...la
烏烏可能仲有得搞下
ykk 發表於 31/3/2010 21:44:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
嘩, 咁..... 你估去3門仔阿邊個果度會唔會有傘有擋好d?
or 去返你地主場, 起碼有阿邊個契仔射住, 可能有d ...

因為未問你之前我搵咗阿曉先......我哋2号釣;不過依咖仲未决定去邊.......而你又要去拜山,咁4或6号得唔得?
個主場係阿契仔咖!老實講.....果個排搓粉得1、2個位較好,幾條友上去......咁坐在d死位果d唔通睇人玩?加上釣咗老榕一段時間之後,覺得一轉大東就真係幾窄吓(水清),如果4或6号得不如過番3仔好冇?

~flyfly~ 發表於 31/3/2010 22:22:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
因為未問你之前我搵咗阿曉先......我哋2号釣;不過依咖仲未决定去邊.......而你又要去拜山,咁4或6号得唔得? ...
ykk 發表於 2010-3-31 21:44

4號我都要去拜山....
6號都係睇環境, 因為5號可能上排通頂
~flyfly~ 發表於 31/3/2010 22:23:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
立就差d...la
烏烏可能仲有得搞下
stonestone3000 發表於 2010-3-31 20:40

d立真係俾你攪走晒
 樓主| stonestone3000 發表於 31/3/2010 22:37:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
d立真係俾你攪走晒
~flyfly~ 發表於 2010-3-31 22:23

甘年好少立埋排
hiu2006 發表於 31/3/2010 22:56:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
4號我都要去拜山....
6號都係睇環境, 因為5號可能上排通頂
~flyfly~ 發表於 2010-3-31 22:22

你5號去邊通呢?(代 ykk 問)