搜索

24號一公升汗水活動檢討!!

關閉 [複製鏈接]
 樓主| naobao 發表於 26/6/2007 14:15:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
anglerboh 發表於 26/6/2007 15:53:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 naobao 於 2007-6-26 14:15 發表

我有一個新構思,唔知行唔行得通,下次食飯傾吓!!

我覺得今次活動..現皆段攪得幾好..因為都有d泳客留意到我地..釣魚人都好注重清潔環境而且見到一d平時..市政唔會去清潔ga地方..垃圾只會愈黎愈多..
清潔後..真係有一種自豪感
 樓主| naobao 發表於 26/6/2007 16:11:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 anglerboh 於 2007-6-26 15:53 發表

我覺得今次活動..現皆段攪得幾好..因為都有d泳客留意到我地..釣魚人都好注重清潔環境而且見到一d平時..市政唔會去清潔ga地方..垃圾只會愈黎愈多..
清潔後..真係有一種自豪感 ...

我都好多謝今次活動,平時又煙又酒,一執垃圾就知身體幾好
真係要做多D運動!!
anglerboh 發表於 26/6/2007 16:26:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 naobao 於 2007-6-26 16:11 發表

我都好多謝今次活動,平時又煙又酒,一執垃圾就知身體幾好
真係要做多D運動!!

希望今次ga活動成果..能夠令下次清潔活動更成功啦
panda 發表於 27/6/2007 11:44:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
...小小小意見:

1. 睇番D相, 如有統一嘅活動T-shirt, 宣傳效果會好D.

2. 活動時間可縮短.
(remarks: a-兩袋垃圾好快執完 / b-炎熱天氣下好易中暑)

3. 協調人員可增加.
(remarks: 分擔爆叔部份工作)
 樓主| naobao 發表於 27/6/2007 11:52:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 panda 於 2007-6-27 11:44 發表
...小小小意見:

1. 睇番D相, 如有統一嘅活動T-shirt, 宣傳效果會好D.

2. 活動時間可縮短.
(remarks: a-兩袋垃圾好快執完 / b-炎熱天氣下好易中暑)

3. 協調人員可增加.
(remarks: 分擔爆叔部份工作) ...

我想以後有固定時間食吓飯傾吓咁,
一個月一次都OK!!
panda 發表於 27/6/2007 13:26:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
...sure!
coolfire 發表於 27/6/2007 18:43:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 panda 於 2007-6-27 11:44 發表
...小小小意見:

2. 活動時間可縮短.

3. 協調人員可增加.
(remarks: 分擔爆叔部份工作) ...

T-SHIRT 方面我覺得只係有份參與<釣友公益團隊>既人有就夠啦..
其它(可能其它釣會)參加活動既用貼紙都無問題....
panda 發表於 28/6/2007 11:15:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
...咁張貼紙起碼要有A4size咁 ...大 ...大 ...大 ...大 ...大 ...大 ...張囉!
Billabong割親 發表於 1/7/2007 00:52:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #19 panda 的帖子

A4 size..........................太大.............