搜索

偷偷地.....

肥豬 發表於 20/6/2007 11:59:57 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東廣州
原帖由 KoO 於 2007-6-20 11:23 發表

係就係有得中~但色水真係好緊要呢~
今日早水認真麻麻呀~(唔知有冇睇少到呢) 睇返門口果邊玩膠虫o既人平均都係中得兩三口~
除左某人中左好多鮋外~ 真係上左好多條~ 好野!! ...

門口果邊玩膠虫o既人 ..... 咁少咋咩 ..... 問下佢地先

哈哈~~我見你隔離果位某人係咁中喎, 你唔問佢拎番一兩條得食餌旁身
gilsonli 發表於 20/6/2007 12:09:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

今日早水認真麻麻呀~(唔知有冇睇少到呢) 睇返門口果邊玩膠虫o既人平均都係中得兩三口~

你真係 仍然 覺得 係 條軟蟲既顏色問題...?
就算俾條一樣既軟蟲... 都未必一定中鮋ka...

你去到玩lure... 唔係只想中魚咁簡單... 你要想想中咩魚用咩方法...  假餌達人

樓主| KoO 發表於 20/6/2007 12:14:07 | 顯示全部樓層 IP:- LAN
原帖由 肥豬 於 2007-6-20 11:59 發表

門口果邊玩膠虫o既人 ..... 咁少咋咩 ..... 問下佢地先

哈哈~~我見你隔離果位某人係咁中喎, 你唔問佢拎番一兩條得食餌旁身

he's excatly "the guy" that i said
肥豬 發表於 20/6/2007 12:14:32 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東廣州
原帖由 arcticwind 於 2007-6-20 00:48 發表

我都好想玩通頂, 冇甘熱, 加上晨光水一定食得好勁, 好想玩下....
但唔知你地點對抗D蚊呢? 我同老婆8:00pm就走, 用蚊怕水 + 蚊膏 + 無比滴都唔得, 老婆雙腿慘不忍睹....迫住撤退.... ...

雖然波波度係多蚊, 但呢位兄台D安全及保護自己的意息 好似好低咁喎 , 睇電視都有敎啦, 如果去行山或郊外的地方要穿著舒適的長袖衫及長褲, 但你老婆穿著短褲就緊係比蚊咬死啦, 你老婆用蚊怕水沖涼都無用呀

遲D唔單只多蚊, 仲好多蒼蠅同蜜蜂呀, 到時就
 樓主| KoO 發表於 20/6/2007 12:16:47 | 顯示全部樓層 IP:- LAN
原帖由 gilsonli 於 2007-6-20 12:09 發表

你真係 仍然 覺得 係 條軟蟲既顏色問題...?
就算俾條一樣既軟蟲... 都未必一定中鮋ka...

你去到玩lure... 唔係只想中魚咁簡單... 你要想想中咩魚用咩方法...  假餌達人

...

skill is important but color really afftect a lot as well,rite?
cant type chinese in office~chat w/ u guys @home tonite
aroomd 發表於 21/6/2007 05:11:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

我果朝用左四,五隻色都有中魚......後尾都懶得換色....

有機會一齊去玩下啦~!!
 樓主| KoO 發表於 21/6/2007 10:58:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 aroomd 於 2007-6-21 05:11 發表

我果朝用左四,五隻色都有中魚......後尾都懶得換色....

有機會一齊去玩下啦~!!

你技術好,位置又岩麻
aroomd 發表於 21/6/2007 17:18:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 KoO 於 2007-6-21 10:58 發表

你技術好,位置又岩麻

你開頭企果個位仲好拖呀......我之前係你果個位中得仲多~!
你後尾行開左....我拖你果位..D紅由仲鬼大條呀~!!!
nortoncamel 發表於 21/6/2007 17:25:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
hi~
aroomd師兄
我係果日同達仔佢地玩前打果個
我地拖極都冇,你一過嚟就中
搵次有機會要向你請教下假餌玩法
aroomd 發表於 21/6/2007 17:44:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 nortoncamel 於 2007-6-21 17:25 發表
hi~
aroomd師兄
我係果日同達仔佢地玩前打果個
我地拖極都冇,你一過嚟就中
搵次有機會要向你請教下假餌玩法

我認得你啦..維記~~
一過嚟就中...係咁啱好彩姐...

最衰係飛水車斷埋..冇鬼左我好多絲.....

搵次有機會一齊去玩下啦!