搜索

第一屆嘈嘈閉灘投沙鑽牙較賽花絮

naobao 發表於 23/8/2009 21:43:19 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
嘩...今日(中午)真係熱到個個走晒樣...
仲以為BBQ係食人肉好在釣點有個靚位俾大家避一避執番條命,
咁個吊沙鑽小比賽就可以繼續玩囉,
今日各位參賽選手都好PRO好專業呀,
個個都博老命係咁狂晒...當然唔係狂晒架生喇,
係狂晒太陽呀!!
最後由一條小伙子勝出佩服佩服,
青年人果然容易...出頭!!
今日真係要特別感謝"sydney"版主,
又要準備比賽細節,又要準備食物及工具,
仲要現場調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...調...製cocktail俾我地享用...
真係調左好多次架好夠水準架,
本來風和日麗嘅天氣,唔知點解,下午較後時間突然個天烏晒,
遠處仲雷聲大作動...
我已將現場環境拍左片大家欣賞吓喇!!

我無乜影釣魚過程嘅相,如果其他師兄係有嘅,請回帖補充!!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 2金幣 +300 收起 理由
ivanlokc + 200 好Q有型!!
歐穎海 + 100 寫個勁字!!

查看全部評分

kennethnip 發表於 23/8/2009 21:58:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好好玩甘喎
juxtin 發表於 23/8/2009 22:04:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

D相影得好靚~~個"飛沙風中鑽"改得好型呢!!
勁!!!
下次唔好揀咁曬出遊喇...........
batistuta33 發表於 23/8/2009 22:05:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
wa~~好正咁wo~
下次都想玩下
肥斌 發表於 23/8/2009 22:14:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
孖旦人
影相有專業水準呀!
121015 發表於 23/8/2009 22:15:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
番到屋企睇到自己隻手變左紅膮豬手
leoncody2639 發表於 23/8/2009 22:31:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

1# naobao

今天可說是天氣炎熱很,加上沙鑽釣穫較少,總算大家也開開心心渡過,兩位版主辛苦哂,為大家準備這麼多的美味食物,加埋SYDNEY版大為大家調較味美的凍飲,使大家悶熱也為減退!
兩位版大辛苦哂!

sydney 發表於 23/8/2009 23:14:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

好多謝今日所有蒞臨參加o既朋友!

全靠你地,今日既比賽先可以完滿而順利咁舉行!

全靠你地,幫我o係烈日下抬埋咁多無謂同勁重o既用具!

全靠你地,先有人幫我買野同挑水!

全靠你地,幫我燒埋野食,等我可以吞pork!

全靠你地,幫我將咁多食剩、飲剩o既野同用具又抬番走!

全靠你地,今日o既活動先可以咁成功、咁開心、咁好玩!

(睇番D相,見我成日淨係jar住枝酒走黎走去就知啦!)

仲有好多好多.....總之,好多謝大家呀!

最後,仲要多謝番triggerfish版主、同爆叔一路o既幫助嫁!
hhyalex 發表於 23/8/2009 23:17:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
sydney 我知邊個叫雞比 la
http://www.fishinghk.com/forum/thread-37999-5-1.html 63樓 hehehehehe
今日仲跳埋落水tim la
今日都有小小運仔先釣到3條合格 size
leoncody2639 發表於 23/8/2009 23:35:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

叫雞比個位去完三聖個位!
你釣沙鑽,我今天發神經釣到合格SIZE的沙··············棍,加埋沙泥底位釣班毛,完全唔知自己搞邊科!!
其實今天我預左龜,有其它魚玩下也算不錯!