搜索

新手貼相

白賴人 發表於 17/6/2007 00:18:27 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
各位師兄多多指教,新手報到!
順便同今日西貢某碼頭位師兄打聲招呼,慚愧唔知點稱呼你先 哈..............

又順便貼下上星期中既針墨,師兄應有印象記得我掛!
隻墨應有3斤多,6點鐘近岸中,食得很出,食得十分喉禽,一中支竿即刻彎左,爽! ,即時要鬆磅頂! 但上來時相當"lai hei ",冇帶撈箕,碼頭又有船阻住,惟有叫人幫我hold 住支竿,自己落石灘執!

評分

參與人數 7威望值 +150 金幣 +151 收起 理由
浦克 + 20 + 20 我好欣賞!!
99DUCK21 + 10 + 11 爽死
naobao + 20 + 20 寫個勁字!!
jk521 + 20 + 20 我好羨慕!!
飄飄然 + 20 + 20 釣界神話!!
細雄 + 30 + 30 大到...嘩!
kapo + 30 + 30 我好欣賞!!

查看全部評分

kapo 發表於 17/6/2007 00:23:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
非常鼓勵新漁民貼相 歡迎~~~歡迎:mm2 :mm4 :mm5
 樓主| 白賴人 發表於 17/6/2007 00:27:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
細雄 發表於 17/6/2007 00:32:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
貼多D,,,貼多D..貼多D...相,,,,,:fb25

努力,,,,,努力,,,,,努力,,,,,
aiaya 發表於 17/6/2007 01:34:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
外星人啊...好危險
飄飄然 發表於 17/6/2007 05:46:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 白賴人 於 2007-6-17 00:18 發表
順便同今日西貢某碼頭位師兄打聲招呼,慚愧唔知點稱呼你先 哈..............

隻墨應有3斤多,6點鐘近岸中,食得很出,食得十分喉禽,一中支 ...

嘩!!多一隻真係可以當鞋著呀!!歡迎你呀!!!!
jk521 發表於 17/6/2007 08:12:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄, 你是昨天黑背心 ?? 一來就好快中隻細佬仔 果位 ??
 樓主| 白賴人 發表於 17/6/2007 10:25:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 飄飄然 於 2007-6-17 05:46 發表

嘩!!多一隻真係可以當鞋著呀!!歡迎你呀!!!!

多謝多謝! 一隻帶上頭都得,變做鬼船長
 樓主| 白賴人 發表於 17/6/2007 10:27:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 jk521 於 2007-6-17 08:12 發表
師兄, 你是昨天黑背心 ?? 一來就好快中隻細佬仔 果位 ??

係ar , c 兄你係一齊走果位,定係
naobao 發表於 17/6/2007 10:35:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 白賴人 於 2007-6-17 00:18 發表

隻墨應有3斤多,6點鐘近岸中,食得很出,食得十分喉禽,一中支 ...

我就係果位師兄喇
以後多D上黎交流,第時可以喺度約埋一齊玩!!!