搜索

請問大家有無需要開新版??

最強幻象 發表於 15/6/2007 21:18:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 <i>傻珍2</i> 於 2007-6-15 09:12 PM 發表

開寵物版....................我都有隻寵物

即係咩姐...姑姑...
回復

shek9kung 發表於 16/6/2007 00:11:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復

panda 發表於 16/6/2007 00:38:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
...香港魚樂網變成”香港魚樂寵物網”!? ...怪怪地!
回復

panda 發表於 16/6/2007 00:44:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
...如果係寵物, 會唔會係"觀賞魚"好D呢!?

回復

華少 發表於 16/6/2007 01:11:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 panda 於 2007-6-16 00:44 發表
...如果係寵物, 會唔會係"觀賞魚"好D呢!?

good.......i like it:fb10
最好係養魚
最好有咸水區同淡水區
咁我就可以進攻淡水區玩魚啦
回復

樓主| naobao 發表於 16/6/2007 01:28:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 panda 於 2007-6-16 00:38 發表
...香港魚樂網變成”香港魚樂寵物網”!? ...怪怪地!

我都想講少少關於想開新版嘅原因,
其實我相信大家最初都係因為釣魚呢個大前題入黎,
但好多釣友玩熟之後,除左釣魚話題之外都好想同人分享吓其他野,
音樂又好,電影又好,人生又好,感情事都好,
呢個係人之常情,你同朋友一齊釣魚果陣都會傾吓其他話題喇,
當然我緊係唔會開租屋呀,搵工果D無呢頭版區喇,
有時一樣野越傾越起勁,話題就緊係多,
我覺得控制喺一個特定區域入面,係比較好嘅處理辦法,
起碼可以將首頁內容重整,強化番D釣魚內容,各取所好!!
而特定嘅分享版區,我只會開放俾一定級別嘅會員!!
回復

jk521 發表於 17/6/2007 08:06:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
其實, 相信大家都可能唔止一樣興趣,開多個版吹交流分享心得都係好事,當然呢度是以釣魚為主場啦.
我都鐘意得閒聽吓歌,影吓相,觀吓鳥,睇吓星,焗cheese cake,....
若要舊會員為主都好ga, 對外界來講,起碼保持返呢個以釣魚為主網站.
回復

loogfai 發表於 17/6/2007 15:59:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我覺得無需要開新版.
因為這過是釣魚網站.
過人意見.
回復

樓主| naobao 發表於 18/6/2007 13:57:22 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
各位,睇左大家少少意見及投票反應,
我決定加兩個新版及結構作出如下改動,
會加一個新分區"魚民分享"
會將現有"魚樂菜單"及"感性難移"搬入去,
另外會先開"寵物版"及"音樂電影版"俾大家分享,
會唔會再開其他版,就,要睇反應及需要!!
但係為左更強化釣魚內容,
首頁頭頂四格將不會顯示非釣魚題材內容,
各位如想同其他魚民會員分享其他非釣魚話題,
請到新分區"魚民分享"!!

新分區只開放俾"大魚級會員(積分達200或以上)***
回復

chow 發表於 20/6/2007 07:43:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #1 naobao 的帖子

鬧爆叔....最好開個冷知識ge板板..因為我係第二個網到睇過...真係有好多要知ge野冇咩人知,同埋知識就係財富ar ma  希望你可以做到!
回復