搜索
返回列表 發新帖

高手作品(第二集)

樓主| 石鯛師 發表於 30/3/2009 19:56:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

[quote]咁支竿是否改橙色呢 ? 是否螢光橙呢 ?
jk521 發表於 2009-3-30 08:42 [/quote
應該同枝50号一樣色啩, 因為我都未見過枝竿,
而顏色係橙紅色, 我都係同大家一樣,只係睇相咋...
到整好後我都會自已影啲相再post上嚟......
咁你覺得隻色点呀......? 之前嗰技好唔好睇呀?
 樓主| 石鯛師 發表於 31/3/2009 00:57:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
11# 石鯛師
各位網友,第一節已经有相睇啦...!! 而設計上係由高手兄唸嘅.....大家睇下 o 唔ok...?
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 2金幣 +240 收起 理由
TEN69 + 170 高手再現!
jk521 + 70 當改竿費 !!!!

查看全部評分

jk521 發表於 31/3/2009 11:37:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
頂你呀, 收埋d 咁好設計, 挍到支竿咁鬼高級, 咁鬼正 !!!!! 咁我地好難唔心思思又去改竿喎 !!! 嗱 , 我地d改竿費你比呀 !!!!
釣魚郎DON 發表於 31/3/2009 20:02:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我鍾意啲波波手把....正呀
 樓主| 石鯛師 發表於 31/3/2009 21:26:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
頂你呀, 收埋d 咁好設計, 挍到支竿咁鬼高級, 咁鬼正 !!!!! 咁我地好難唔心思思又去改竿喎 !!! 嗱 , 我地d改竿費你比呀 !!!!
jk521 發表於 2009-3-31 11:37

嘩咁樣屈我.....? 好啦見係你咋,等我親自幫你整啦, 但係有冇咁靚仔就唔敢包,嘻嘻......
 樓主| 石鯛師 發表於 31/3/2009 21:33:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我鍾意啲波波手把....正呀
釣魚郎DON 發表於 2009-3-31 20:02

我睇到啲相都嚇親,故唔到咁靚仔,啲波波咁大, 我唸應該好好手感啶啦........
jk521 發表於 31/3/2009 22:49:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
嘩咁樣屈我.....? 好啦見係你咋,等我親自幫你整啦, 但係有冇咁靚仔就唔敢包,嘻嘻......
石鯛師 發表於 2009-3-31 21:26
嘩, 你係石鯛師咋喎, 不是改竿師喎, 比你整到d波波大細邊時, 咁咪無晒d 均秤的手感 !!!! 嗱比支竿你玩改裝都得, 不過如果大細邊時, 果d 比高高手 "汁"手尾 整容費要你比 ga !!!!
 樓主| 石鯛師 發表於 31/3/2009 23:40:22 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
嘩, 你係石鯛師咋喎, 不是改竿師喎, 比你整到d波波大細邊時, 咁咪無晒d 均秤的手感 !!!! 嗱比支竿你玩改裝都得, 不過如果大細邊時, 果d 比高高手 "汁"手尾 整容費要你比 ga !!!! ...

jk521 發表於 2009-3-31 22:49

嘩真係講唔贏你......点算.....!
TEN69 發表於 1/4/2009 03:14:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
真係有興趣同高手大師交流一下!
 樓主| 石鯛師 發表於 1/4/2009 19:35:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
真係有興趣同高手大師交流一下!
TEN69 發表於 2009-4-1 03:14

或者我試吓請佢上網同大家分享吓.....
但佢都幾忙吓,唔一定應承......