搜索

[釣具] ZZZ 係日本訂左啲嘢....同大家分享下先 ZZZ

badpkhk 發表於 13/6/2012 15:04:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

我朋友去開日本.............我都叫左佢幫我搵緊(借用了帥兄D圖)....
希望佢番黎會有好消息!

不過我好失敗~叫左佢去水族用品鋪=,="
唔記得叫佢去埋釣魚用品鋪=,="""
回復 支持 反對

樓主| 情海藍 發表於 13/6/2012 15:17:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
badpkhk 發表於 2012-6-13 15:04
我朋友去開日本.............我都叫左佢幫我搵緊(借用了帥兄D圖)....
希望佢番黎會有好消息!

師兄您啱呀...係應該係水族用品鋪買嘅,
因為呢個品牌係出水族用品,
所以係比人屋企停電用(養魚用),所以先咁靜

釣魚鋪....多數冇
回復 支持 反對

樓主| 情海藍 發表於 13/6/2012 15:20:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
希望佢番黎會有好消息!

不過我驚佢會買錯,因為有兩隻,一隻都B2(我買好靜,防水),一隻係B1(唔靜,冇防水),我睇下揾唔揾到圖比您睇吖

回復 支持 反對

樓主| 情海藍 發表於 13/6/2012 15:33:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
希望佢番黎會有好消息!

呢兩隻

回復 支持 反對

badpkhk 發表於 14/6/2012 00:51:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唔該晒你XD
不過佢行開果D地方暫時未見到.........唔通旅遊區多數無><

張圖個網唔清~我自己又SEACH唔到~
師兄比個網黎~THX!
腸到佢寫賣1575......咪姐係hkd157@@~都幾貴~!
用開幾十蚊貨仔!
回復 支持 反對

樓主| 情海藍 發表於 14/6/2012 12:24:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
badpkhk 發表於 2012-6-14 00:51
唔該晒你XD
不過佢行開果D地方暫時未見到.........唔通旅遊區多數無><

Panasonic....都唔只150啦,所以都OK嘅
網址係呢到
http://www.nisso-int.co.jp/aquarium/AirPump/DryCellPump.htm

回復 支持 反對

badpkhk 發表於 14/6/2012 12:43:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
情海藍 發表於 2012-6-14 12:24
Panasonic....都唔只150啦,所以都OK嘅
網址係呢到
http://www.nisso-int.co.jp/aquarium/AirPump/Dr ...

Panasonic.好似起碼2XX~
有得校出氣量~
唔知佢靜唔
靜呢??
我同朋友都係用開CHEAP野~窮學生AR!

回復 支持 反對

樓主| 情海藍 發表於 14/6/2012 13:11:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
badpkhk 發表於 2012-6-14 12:43
Panasonic.好似起碼2XX~
有得校出氣量~
唔知佢靜唔靜呢??

Panasonic我原本想買,不過我朋友買左,
唔靜所以平都唔會買,Panasonic係冇咁食電,
不過我自己都有方法改而家嗰冇咁食電,
有時間.....得閒又有心情,就會開始整

學生哥唔好用咁多錢係釣魚到,夠用就可以,
出嚟做嘢揾到錢,再慢慢揾自己鍾嘅釣具
回復 支持 反對

badpkhk 發表於 14/6/2012 14:03:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
情海藍 發表於 2012-6-14 13:11
不過我自己都有方法改而 ...

我其實有做緊野~番3份PART TIME~
因為要搵錢交學費~都算係大學生黎.........

教下我點改XD!!!THX
回復 支持 反對

lajan 發表於 18/6/2012 16:14:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
情海藍 發表於 2012-6-14 13:11
不過我自己都有方法改而 ...

同問=.=;;
回復 支持 反對