搜索
返回列表 發新帖

2011第三期餌木補習班(釣場攻略及操控技術)

abbywong 發表於 6/11/2011 00:31:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
心郁郁@@
回復

逍公子 發表於 10/11/2011 09:27:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我太太想跟去睇, 唔知道可唔可以呢?
她唔會下場玩的, 這樣她要唔要報名??
回復

kulukulukulu 發表於 17/11/2011 10:34:24 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
活動當日臨時要返工不能出值,對不起希望下次玩過
回復

樓主| naobao 發表於 17/11/2011 12:25:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復

manmanno1 發表於 20/11/2011 00:45:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
對不起?小弟不能出度餌木補習班!要開工!對不起
回復

jackylau 發表於 20/11/2011 23:47:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
小弟今日參加了這個補習班, 學到好多好多 ! ......... ~superkao2^
感謝三位師兄無私細心教導, 感謝魚樂網呢個平台
回復

大尾魷 發表於 23/11/2011 23:38:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
點解無當日照片上載?
回復

大尾魷 發表於 24/11/2011 00:03:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有件事,我都唔知應唔應該講,講左又會話有機會引起一些網友不開心,我覺得,如果下次貴網再搞一些什麼的免費教學班,定下時間後,最多只可多等十分鐘,因香港地交通又真系有時會比較差,就當日甘樣,約10點筲箕灣等,打電話後,有網友還可在上環和灣仔??甘你叫其它已經到了的網友怎樣呀?等?時間多寶貴?後來只好再約他自己到赤柱,當我們到後,再打電話,他說去了食東西?點呀?又要再等?如果教師是免費去教授都不真惜,到不如不去參加好了,還是下次有活動時寫上,遲到十分鐘當不參與,就算是比錢活動也應如此,也不回水,哈哈,這事我都講完,在這也想多謝三位教導我們,請網主幫忙,看完他把內文都刪,還是不想得罪網友
回復

樓主| naobao 發表於 24/11/2011 00:22:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
大尾魷 發表於 2011-11-24 00:03
有件事,我都唔知應唔應該講,講左又會話有機會引起一些網友不開心,我覺得,如果下次貴網再搞一些什麼的免 ...

不需刪文,
只要係客觀講出事件並無不可,

對於遲到嘅問題,小弟都成日會出現,
最衰果次仲遲左一個鐘
咩野原因都好,遲左就係遲左,
我都借呢個帖,向以往活動時小弟有遲到嘅情況致歉...
我諗咁樣喇...往後遲到超過一定時候,就唔等喇,咁樣應該公平D,
另一樣係放飛機問題,我個人覺得更加不能接受,
我自己就試過早上親身致電俾參加活動嘅大哥,
結果換來不太客氣回應,
好似阻住佢兩公婆訓覺咁樣,你話激唔激氣!!
往後如有放飛機記錄的,將不接受批准參加活動,

有關呢方面安排,我會通知各網站手足留意!!
我亦會出個帖,徵詢一吓各網友意見

回復

樓主| naobao 發表於 24/11/2011 00:23:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
大尾魷 發表於 2011-11-23 23:38
點解無當日照片上載?

相片等一等,要時間處理
回復