搜索

[釣具] 大陸lineline

5j652283 發表於 20/6/2011 00:38:46 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
明知會俾前輩話:fb15,但又忍唔住:fb32!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 1金幣 +100 收起 理由
flyfisher + 100 好介紹!

查看全部評分

naobao 發表於 20/6/2011 00:41:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
5j652283 發表於 2011-6-20 00:38

小弟愚見...Fly Line係最重要一環...
所以...都係...
回復 支持 反對

flyfisher 發表於 20/6/2011 12:34:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
5j652283 發表於 2011-6-20 00:38

大陸啲 lineline 我未用過,真係唔可以話得唔得...........如果係幾+蚊條,用响臭河都幾化算
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/6/2011 14:00:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
大陸啲 lineline 我未用過,真係唔可以話得唔得...........如果係幾+蚊條,用响臭河都幾化算 ...
flyfisher 發表於 2011-6-20 12:34

好大機會 cast 到你 .......... 化 !!
              寶記同 Patrick 都用到另另頭話 ....... .....算 !!

不過 如果真喺揾到好嘢亦不妨通知聲 !!
回復 支持 反對

flyfisher 發表於 20/6/2011 18:04:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好大機會 cast 到你 .......... 化 !!
              寶記同 Patr ...
bulldog 發表於 2011-6-20 14:00

呵呵..............揮竿手法做得好,應該無問題喎

我只係關心 lineline 嘅質素咋!
回復 支持 反對

寶記 發表於 20/6/2011 23:20:35 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
我就覺得 casting  就冇問題  

不過要 shoot   出去嗰陣就差少少  
回復 支持 反對

naobao 發表於 20/6/2011 23:26:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我就覺得 casting  就冇問題  

不過要 shoot   出去嗰陣就差少少   ...
寶記 發表於 2011-6-20 23:20

唔知用黎咸濕玩 Line Line 得唔得呢
回復 支持 反對

樓主| 5j652283 發表於 20/6/2011 23:26:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
不如開個試line會呀!俾你地評評大陸lineline,最緊要俾我知點先叫好line!最最好就俾我地試飲好line!
回復 支持 反對

寶記 發表於 20/6/2011 23:29:30 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
唔知用黎咸濕玩 Line Line 得唔得呢
naobao 發表於 2011-6-20 23:26

爆叔     你係咪想試吓呀
回復 支持 反對

寶記 發表於 20/6/2011 23:30:55 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
不如開個試line會呀!俾你地評評大陸lineline,最緊要俾我知點先叫好line^JFBQ0020 ...
5j652283 發表於 2011-6-20 23:26

你 call    bulldog 吹雞     叫齊人大把 line 同竿比你試吖
回復 支持 反對