搜索

香港魚樂網第一屆灘投公開賽

TEN69 發表於 15/6/2011 01:51:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復

J.I. 發表於 16/6/2011 12:36:22 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
看來比賽會風起雲湧,烏雲密佈!
哈哈~~~不想說太多了,我都是坐在一旁笑看風雲吧! ...
leoncody2639 發表於 2011-6-15 00:40

Touch wood !!!!又風起雲湧,烏雲密佈!!!如果比賽當日真係天氣差, 比唔到賽就真係多得你呢把烏鴉口, 到時我D fd既每人$120蚊係唔係你包!?
回復

rickychuk 發表於 16/6/2011 21:51:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
看來比賽會風起雲湧,烏雲密佈!
哈哈~~~不想說太多了,我都是坐在一旁笑看風雲吧! ...
leoncody2639 發表於 2011-6-15 00:40

Cody兄, 本人對你對投釣的熱情又辦網站又辦釣會,深表敬重,但自以上的一句留言後,
我切底向你改變,你對這次交流比賽冷言冷語,不屑一顧,在你心中這次參加比賽的師兄,
都是一些不能和你什麼"投釣達人"相比.如果你是這種想法,你未免自視過高,一山還有
一山高,不是釣齡久,就是釣得叻,如果有心發展投釣活動,就應多參與多交流,不是只發揚
一些小圈子活動.一切都是順你者昌,反你者則不可救藥,這就是你的目的,請你明白香港
不是得你一個識投釣呀!!!!
回復

hin6199 發表於 17/6/2011 01:47:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
ricky..我支持你  咁香港
不是得你一個識投釣呀.....good............^^
回復

樓主| naobao 發表於 17/6/2011 06:38:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Cody兄, 本人對你對投釣的熱情又辦網站又辦釣會,深表敬重,但自以上的一句留言後,
我切底向你改變,你對這 ...
rickychuk 發表於 2011-6-16 21:51

Ricky兄及各手足,
我地只需順順利利辦一場開開心心嘅比賽就已經足夠了...
亦越覺得當初堅持辦比賽的簡單原則係無錯嘅,
在此...願與各位有志推動灘投活動嘅一眾釣友共勉之...

評分

參與人數 1金幣 +100 收起 理由
leoncody2639 + 100 我好贊同!!

查看全部評分

回復

TEN69 發表於 17/6/2011 11:07:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Ricky兄及各手足,
我地只需順順利利辦一場開開心心嘅比賽就已經足夠了...
亦越覺得當初堅持辦比賽的簡單原 ...
naobao 發表於 2011-6-17 06:38

對唔住呀爆叔!
就我講左個怕字而道歉!
雖然我可以兜……
怕天氣唔好、怕落雨、怕唔夠人等等既藉口,
不過身為版主,應該保持網站和諧為首任,
僅此未能謹言致歉!

明白到爆叔舉辦呢類型既活動並非易事,
身為版主亦明白推動一樣野既困難,
正如小弟有任何DIY活動都瞓身支持一樣!
如果因一少少既原因而推辭,
亦有失對此活動既熱誠。
回復

leoncody2639 發表於 17/6/2011 12:41:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 23# rickychuk

看來RICKYCHUK兄有此誤會,我並不是對這次活動冷言,我絕對支持本活動,否則我不會叫各釣友參與,不會在會議上叫會員支持這活動,致於風起雲湧為何我會何出此言,我只可以說人心難測,比賽內必有龍爭虎鬥,因此有烏雲密佈之稱,不是如J.I說天氣不好這麼簡單含意!
這次我不參加比賽是有我原因,我不是如你所說自視過高,我不參加比賽也沒必要向大家解釋我甚麼事,但我其中一天也會來觀賽,這不代表我不重視不尊重投釣不推廣投釣!

別要我畫公仔畫出腸吧!
回復

TEN69 發表於 17/6/2011 12:53:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復  rickychuk

看來RICKYCHUK兄有此誤會,我並不是對這次活動冷言,我絕對支持本活動,否則我不會叫各釣友 ...
leoncody2639 發表於 2011-6-17 12:41

咁原因係咩呢?
回復

leoncody2639 發表於 17/6/2011 13:02:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

TEN69兄
我連面對死亡也不怕,何會以見得我會怕呢!
算吧!各師兄別想太多吧!
回復

TEN69 發表於 17/6/2011 13:23:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
TEN69兄
我連面對死亡也不怕,何會以見得我會怕呢!
算吧!各師兄別想太多吧! ...
leoncody2639 發表於 2011-6-17 13:02

咁原因係咩呢?

登錄/註冊後可看大圖
回復