搜索

[釣具] 發現新大陸女女

大尾魷 發表於 30/5/2011 22:20:58 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港

唔知各位有無去過xx,xxx買過些五十多元十隻大陸女?其實都唔大差,當然我無比較過賣幾十元一隻的,但最少我都能釣到唔少魷魚,但其實當中會有少少問題在,就系要買回家後要加工,應該系話要加膠水,如果唔系好快就會退皮,但星期六剛好經過xx.xxxx睇到有賣大陸女,買了二十隻玩下,沉得會比先前講那店所賣的慢,我唔知甘樣系好或唔好,但我個人就幾鐘意,加上肚下面已經加膠,已經諗都唔洗先買,然後重要比先前所講便宜,重有一點要介紹比各位師兄的是,星期日不休息…

登錄/註冊後可看大圖
上面三隻系新買,最下就是舊店買,

登錄/註冊後可看大圖
下面的就是我所講的加膠,希望各位睇唔知我寫都睇得明白圖啦,最後xxxxxxxxxx系乜?自己慢慢諗,唔系我唔想講,但我有睇指引系唔可以講,到時話我廣告就唔好啦

評分

參與人數 1金幣 +150 收起 理由
flyfisher + 150 毒性強烈!!

查看全部評分

樓主| 大尾魷 發表於 31/5/2011 00:57:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
剛剛有人pm我,當我想回復他時間發現我不能回復,不知為何,現只好在這裡留言吧,如用錯方法,請多多包容,我意思系話,如果買原先無膠的那種,好快會退皮,我會用AA膠,但當然唔系用正牌,只系用大陸的502,甘樣就無甘容易退,但依加新買的如圖般已經有了膠在,剛剛還做了測試,原來是夜光的
回復 支持 反對

94705205 發表於 31/5/2011 08:28:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
where  buy?><""  ?$$  can  pm me?><  thank you!!
回復 支持 反對

derek20058 發表於 31/5/2011 10:26:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
PLEASE  PM me too !!
回復 支持 反對

tsun1905 發表於 31/5/2011 11:23:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
可以PM我哪有平假餌賣-.- 我找了很久都找不到 我買的最平都要10-1X元
回復 支持 反對

94705205 發表於 31/5/2011 18:46:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我淨係知有$4  1隻lo...=.=
回復 支持 反對

tsun1905 發表於 31/5/2011 19:42:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
94705205 發表於 2011-5-31 18:46

係邊有$4 可以PM我嗎?!我都想知邊有咁平
回復 支持 反對

樓主| 大尾魷 發表於 31/5/2011 19:49:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
94705205 發表於 2011-5-31 18:46

系唔系我果一種貨?系就pm我呀,我都好想知,你重要平過我,
回復 支持 反對

gk1985 發表於 31/5/2011 20:10:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
C兄~~~麻煩PM我 XXXXX 是那間~最好有地扯~~謝謝
回復 支持 反對

樓主| 大尾魷 發表於 31/5/2011 20:17:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

對不起呀,各師兄,原來我系新人,一日後先可以回pm,但發現原來都有好多人都想知我在那裡買到,甘我就在這裡講一下啦,當日我去了三家村鯉魚門買豬肉幹,因我是住沙田大圍,所以要先坐小巴再轉坐80號巴士而看到的,所以地區大家都應該猜到掛?漁具店名!四個字,哈哈,,,就系,,漁具店名,,, ,我都唔系好記得,兩家都差唔多名,怕記錯就唔好啦,只系記得果日在鯉魚門內的天后廟前有一大個平台,系大...平台,環境唔太差,下次要去試釣下先…講講下好似離題!?講返價錢先,我諗在網上講應該無事掛?系五十元十隻,價錢方面只系便宜幾毛一隻,但重點系唔洗返去加工..加膠水嘛,昨晚重要發現加膠部份系夜光,希望各位師兄明白我講乜啦    等我可以回pm時,我會留pm各位的,請等候
回復 支持 反對