搜索

假餌暗戀補習社第一期檢討

gilsonli 發表於 12/7/2008 01:40:24 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
假餌暗戀補習社第一期終於都完滿結束... 雖然都係馬馬虎虎... 不過我相信大家都有點得著(希望)

當中要多謝咁多位同學支持... 更加要多謝曾幫過手既好友...

排名不分先後... 有漏唔好打我

先多謝
網主爆叔提供一個咁好既機會
湯記... 好風趣... 令課堂氣氛好正...
黑雲... 好嚴肅... 提供好專業既形象同知識...
石版主... 提供好多意見... 如何具體化...
7哥... 重病都抽空來... 手製教材...
家豪... 現身頂堂...
車厘... 提供新手意見... 檢討... 攝影紀錄...
a君... 保安..........................
megacraft... 送出精緻既假餌
仲有好多唔可以出名既師兄... 真係真係好多謝咁多位... 多謝完就為整個課程做少少檢討... 同埋睇睇大家有咩意見...

1. 收費... 學生半價...
2. 我會將收支表列明... 有多儲起來做假餌釣法發展基金...
3. 課堂增長到每堂2小時... 共8小時...
4. 課前準備自家短片教學...
5. 盡量控制學員水平高低...
6. 控制收生人數...
7. 實習安排...

johnho 發表於 12/7/2008 02:08:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄。。讚丫。。無私既付出。。 希望有第二期。。我都常參加。。謝謝
nortoncamel 發表於 12/7/2008 03:04:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
課程及導師
只可以用三個字形容
冇得彈
s.w.salt 發表於 12/7/2008 04:06:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
100%支持~~~
兩小時會唔會太長?
收費一定要"收支平衡"絕對不能每次都自掏腰包,
不利長遠發展,閒話可放一邊去 ,
最好有一個穩定地方上當,
唔駛啲學員打遊擊~ ,
小小意見,祝"長開長有"呀~
anglerboh 發表於 12/7/2008 09:21:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝亞 Gil..和各師兄損出私人時間..金錢攪假餌暗戀補習社
KEI997 發表於 12/7/2008 12:08:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我想問返係咪每人有一隻假餌?????點解我無既????係唔係第一堂派架????我第一堂有事黎唔到~~有無得補返架????
tommee 發表於 12/7/2008 12:27:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
thank you very much for all those C-Hing, the lesson let me know a lot.  I support that very much.

I would like to suggest that can add a lesson which let us know how to choose the place to play lure for different kind of fish and teach us for the "spot" to casting.
火星軍曹 發表於 12/7/2008 15:33:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 樓主 gilsonli 的帖子

雨過天晴
kk.kk 發表於 12/7/2008 21:25:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝爆叔,and..咁多位版大,和好風趣嘅湯記,重有7兄,和所有出錢出力嘅朋友。認真講我玩lure都玩咗不少日子,但係就無人教,自從參加咗幾次﹝香港魚樂網﹞舉辨活動,認識咗好多朋友,一齊玩一同研究,半桶水的我,參加這次假餌補習社之后,等我認識好多正確知識,拖lure嘅手法,一句講晒...多謝
aas123321 發表於 13/7/2008 00:03:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝大家的教導,我上少一堂,又唔知學少幾多野la