搜索

好鬼興 心都淡埋.....

然仔 發表於 20/6/2008 17:09:07 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
尋晚走左落老銅釣烏 點知竟然比個好朋友嘅fd話我...因為我post d 魚獲相上網搞到咁多人黎釣...真係多謝晒喎 我都係想有魚齊齊釣 大家開心下姐  何況個d又唔係咩名貴魚 唔使收收埋埋掛 大家又點睇呢???

TiGER 發表於 20/6/2008 17:16:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
見怪不怪啦.........當然.....每人觀點與角度不同....你又唔係去偷/搶人哋D魚....平常心
咁我一年咪比人鬧得仲多次......我果D團釣到魚.....我就出post

naobao 發表於 20/6/2008 17:21:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
然仔......睇開D喇!!
不如你試吓將佢地釣開魚D位...全部公開晒出黎,
應該心情會舒服D
 樓主| 然仔 發表於 20/6/2008 17:22:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 TiGER 於 2008-6-20 17:16 發表
見怪不怪啦.........當然.....每人觀點與角度不同....你又唔係去偷/搶人哋D魚....平常心
咁我一年咪比人鬧得仲多次......我果D團釣到魚.....我就出post ...
我諗我要睇化d
 樓主| 然仔 發表於 20/6/2008 17:24:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 naobao 於 2008-6-20 17:21 發表
然仔......睇開D喇!!
不如你試吓將佢地釣開魚D位...全部公開晒出黎,
應該心情會舒服D
咁重死 無晒成班朋友
anglerboh 發表於 20/6/2008 17:30:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
然仔...香港而家仲邊有秘位呢家野呀
而且多左人去嗰個位釣..亦未必關你post相出黎
平常心啦..不過唔好借走燒愁呀
kingston 發表於 20/6/2008 17:34:22 | 顯示全部樓層 IP:- LAN
哈... 關咩事丫... 你d fd咁講就真係有問題喇...
果度年年夏天都有老烏, 好多人都知, 又唔係d咩秘位...
除咗果度, 嘉亨灣都有, 你估你個fd係第一個釣呢個位咩??
哈... 冇謂理佢....
 樓主| 然仔 發表於 20/6/2008 17:43:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 anglerboh 於 2008-6-20 17:30 發表
然仔...香港而家仲邊有秘位呢家野呀
而且多左人去嗰個位釣..亦未必關你post相出黎
平常心啦..不過唔好借走燒愁呀
唔會借走嘅 頂多借酒姐
 樓主| 然仔 發表於 20/6/2008 17:47:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kingston 於 2008-6-20 17:34 發表
哈... 關咩事丫... 你d fd咁講就真係有問題喇...
果度年年夏天都有老烏, 好多人都知, 又唔係d咩秘位...
除咗果度, 嘉亨灣都有, 你估你個fd係第一個釣呢個位咩??
哈... 冇謂理佢.... ...

尋晚做咩咁早走呀??有朋友話深夜好多大size
漁痴 發表於 20/6/2008 19:46:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
自私心理主導了思想行為, 目光心胸有待磨練, 若不, 他日難成大器