搜索

[釣行] 禁區沙灘

johnson123 發表於 16/6/2008 05:58:20 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
2330-0430,禁區沙灘.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

總魚獲約15斤.丁公沙咀火點.今晚很密口,過足穩
szweihong 發表於 16/6/2008 08:48:15 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東珠海
过瘾,那是相当的好吃哈哈
anglerboh 發表於 16/6/2008 13:19:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
禁區沙灘??係唔係沙頭角禁區呀
福鼠 發表於 16/6/2008 13:22:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好密手呀 。。。。
1149hf 發表於 16/6/2008 16:40:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
15斤.....煲湯一定好好飲
漁痴 發表於 16/6/2008 19:09:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
15斤, 要摩打手先得, 爽爆
snapper 發表於 17/6/2008 01:49:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
見你張相,諗你都係專釣大魚wor ! c-hing ...
你今次真係好密手下...
好似仲有的立仔 & 火點仔 & 廉尖仔..........
甘細條都唔放生,仲好意思出post...
你下次仲想釣咩野呀....

評分

參與人數 1金幣 -10 收起 理由
naobao -10 請註意用語!!!

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

金領航 發表於 18/6/2008 00:36:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 snapper 於 2008-6-17 01:49 發表
你下次仲想釣咩野呀....  ...

去沙灘都係諗住釣依d魚架啦
唔通釣大斑咩
釣開大魚又唔俾人釣魚仔架
根本係兩種唔同玩法
田邊柱男 發表於 18/6/2008 18:09:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 snapper 於 2008-6-17 01:49 發表

人地好心分享...就唔好咁啦 ...放同唔放...都係人地權利...你就唔可以咁單單打打話人...話唔定人地唔多了解放生先會咁...我地要鼓勵佢地放生...唔係要大size紅字咁話人...咁魚樂網先可以好好運作 ...希望你可以理解...下次唔好啦
naobao 發表於 18/6/2008 18:13:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

咁樣發表意見落去....都係嗌交收場!!!
如果係珍惜個平台...就諗諗.....