搜索

[其他] 08/09 EGI 網上賽事討論

樓主| naobao 發表於 16/6/2008 13:31:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
如果真係相同長度,當月咪兩個額囉,
攪呢D網上賽目的主要係推動吓EGI同C&R之嘛,
大家開心又有咩野所謂,
基本上機會人人平等,就算新手都可以攞獎
JL-Crazy 發表於 16/6/2008 13:34:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

原帖由 naobao 於 2008-6-16 13:31 發表
如果真係相同長度,當月咪兩個額囉,
攪呢D網上賽目的主要係推動吓EGI同C&R之嘛,
大家開心又有咩野所謂,
基本上機會人人平等,就算新手都可以攞獎 ...

好,個個開心,大家高興
 樓主| naobao 發表於 18/6/2008 16:14:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我都係改做"墨汁獎"正D!!
亦update左D資料,請大家睇睇
浦克 發表於 18/6/2008 16:57:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
小許意見! 可否考慮加入安全餌木釣的原素? 可能有些釣友會係獨行俠, 如果著重影一張度尺磅重既相還可能卓卓有餘, 但如果要影放魷既相, 只怕未能得心應手! 或許顧此失彼, 做成危險 在此希望能借此機會加推一下安全意識, 那麼, 釣穫, C&R及安全三管齊下, 那不是會更圓滿?
 樓主| naobao 發表於 18/6/2008 17:00:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
所以依家未最終決定架....
我好同意任何類型釣法都係要講安全,
就算落雨天出去玩都係一樣
浦克 發表於 18/6/2008 17:05:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 naobao 於 2008-6-18 17:00 發表
所以依家未最終決定架....
我好同意任何類型釣法都係要講安全,
就算落雨天出去玩都係一樣

對! 所以望爆叔想一想, 可否加入一下有關原素! 讓大家可以參考中學習及有所得著! 謝謝爆叔! 到時我亦望能參加及全力支持!
 樓主| naobao 發表於 18/6/2008 17:06:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2008-6-18 17:05 發表

對! 所以望爆叔想一想, 可否加入一下有關原素! 讓大家可以參考中學習及有所得著! 謝謝爆叔! 到時我亦望能參加及全力支持!

好呀
kingston 發表於 18/6/2008 17:20:31 | 顯示全部樓層 IP:- LAN

相信我地一班熱血之仕, 全部都會大力支持!!!
 樓主| naobao 發表於 18/6/2008 17:28:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kingston 於 2008-6-18 17:20 發表

相信我地一班熱血之仕, 全部都會大力支持!!!

除左咁多位玩開嘅師兄之外....
我其實最想俾多D機會一D沈默愛好者或新手參加,
好多人未必中意參加活動,或者一班人玩,
網上賽...叫做多一個途徑鼓勵吓佢地!!

因為有人問過我...
佢係學生,無錢玩Boat Game...咁好多時得獎機會就真係低左....
如要真正推廣,呢D情況都要考慮!!
ioriyam 發表於 11/7/2008 16:00:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
又有比賽啦......一定要參加...