搜索

滴滴尼點去?

bigstone 發表於 24/3/2011 20:54:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 支持 反對

all-kind 發表於 25/3/2011 10:08:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 9# 336338

really? 見我玩物先 ?
我尼季都係果樹都係拖野為主..............

不過好期待本週未死流的日子, 係打粉的好時機,
黑沙啊, 屎屎啊, 等我啊...........
回復 支持 反對

336338 發表於 25/3/2011 10:46:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復  336338

really? 見我玩物先 ?
我尼季都係果樹都係拖野為主..............

不過好期待本週未死流 ...
all-kind 發表於 2011-3-25 10:08

如果我無認錯, 您話比我知"我响到拖緊佬".....................
回復 支持 反對

all-kind 發表於 25/3/2011 10:51:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 23# 336338

甘唔係啦, 其實"我係道鈎緊佬"至真.............
回復 支持 反對

DriftsinkAngler 發表於 26/3/2011 00:03:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
剛返! 死過臘鴨頭3個鐘冇一口
回復 支持 反對

樓主| getteg1986 發表於 26/3/2011 01:38:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
剛返! 死過臘鴨頭3個鐘冇一口
DriftsinkAngler 發表於 2011-3-26 00:03

今日去左黃金打得一口立b!
無料到走人轉場,去左深井!
得石狗,勁掛底!
你釣夜水?
今日真係好麻麻!
回復 支持 反對

all-kind 發表於 26/3/2011 10:34:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 25# DriftsinkAngler

版大係話迪迪尼? 尼個正止係佢可愛之處啦...........

老手釣魚, 最怕蟹仔魚仔偷餌, 口餌未等到大野就無左, 一係唔知, 一知就換餌亡.............

所以果度實在是摶大野的好場地, 果度是沙底, 狗仔都唔多條, 但的面魚多到無人信, 齊魚, 梳羅, 連米, 紅馬鞭, 多種不識得之魚仔, 針墨, 火箭魷.........
因此引得好多大型中面水略魚係度允食, 當然是有特定時候才出現啦.........
回復 支持 反對

BillyCKY 發表於 26/3/2011 11:32:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復  DriftsinkAngler

版大係話迪迪尼? 尼個正止係佢可愛之處啦...........

老手釣魚, 最怕蟹仔魚仔偷 ...
all-kind 發表於 2011-3-26 10:34

ching今日會唔會再出發去迪迪尼玩呀? 講到我都有興趣一陣去玩番幾個鐘
果度我都有去過, 面水魚都幾多,盲鬼都見過出現.
不過石九就真係一條都無, 要行番去酒店後面既石駁位置先有.
回復 支持 反對

all-kind 發表於 26/3/2011 12:20:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 28# BillyCKY

如果你稔住摶大野, 就要拾套重火野先, 幫人撈條花尾躉26斤, 果條友後來又中條2-30斤盲曹,
另本台重磯區都有CHING中條30幾斤的花尾.........不過時候未到

等左死流成個月, 今日要去馬灣摶殺釣底物, 因果樹平日飛機流, 人都企唔穩,
的魚企唔穩得穩食餌就唔知, 不過口餌就海間蒸發左........

週日才去迪迪尼打粉鈎黑沙, 屎屎...........
回復 支持 反對

BillyCKY 發表於 26/3/2011 12:23:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 29# all-kind

咁帶支筏仔當前打咁玩用蝦仁就算
回復 支持 反對