搜索

[釣行] 風雨BOAT

白賴人 發表於 9/6/2008 00:09:58 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
一早聽天文台天氣預測是。。。有驟 雨 ,間中有狂風雷暴,短暫時間有陽光,天文台好少可全中,今日係其中的一次。
講返釣行,又係北水,大家由朝早俾雨水打到面都痛、底褲滲住水FIT 到走時成身乾哂,5條友都有40零GET
Professor 潤好表現唔駛講,今日表現奇佳仲有roy 哥,我同JL 惟有做人高級伴fit 書僮及俾人顏射jar
去相

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 6金幣 +302 收起 理由
hoiyatc + 50 我好欣賞!!
wild_dog + 50 我地大家
kamyun + 52 靚人靚魚!!
shek9kung + 50 牛!!!!!!!!!!!!!!!!!
ReynoldHa + 50 我好羨慕!!
JL-Crazy + 50 同是天涯淪落俾人射既人............. ...

查看全部評分

JL-Crazy 發表於 9/6/2008 00:19:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
睇下呢張相,就知點解我地會俾人射~~~~~~~~~~

評分

參與人數 2金幣 +100 收起 理由
hoiyatc + 50 我好羨慕!!
wild_dog + 50 唔好意思,拎去洗衫

查看全部評分

johnho 發表於 9/6/2008 00:25:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哈哈。。非常爽。。我想吸墨汁丫。謝謝師兄分享
s.w.salt 發表於 9/6/2008 00:26:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
爆到好應 ,唉.........要返工,無得去
 樓主| 白賴人 發表於 9/6/2008 00:35:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| 白賴人 發表於 9/6/2008 00:36:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 JL-Crazy 於 2008-6-9 00:19 發表

我地呢d 下人,俾潤哥噴兩野應該感到榮幸
tonychow 發表於 9/6/2008 01:25:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
一場黑雨攪到我要放白師兄飛機,講聲唔好意思先。
tonychow 發表於 9/6/2008 01:27:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 JL-Crazy 於 2008-6-9 00:19 發表

JL師兄今次隻艇睇黎企邊都死喎
藍旗吞拿 發表於 9/6/2008 08:42:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
請問師兄係邊頭fit呢 ?咁好既收獲,全日有冇30get呀.
freelyfish 發表於 9/6/2008 11:13:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
隻艇真係好得wor...不過經過今次之後, 唔知人地仲肯唔肯再租呢?±1_45±