搜索

鹿頸飛行之旅

anglerboh 發表於 9/6/2008 09:11:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 flyfisher2010 於 2008-6-9 08:51 發表
好彩無取消活動, 天氣都算唔錯, 相信大家都玩得好開心, 非常喜歡今次聚會, 又再多認識幾位師兄師姐。相機我都有帶, 不過............. 全程都無機會影相。 ...

因為師兄全程要指導..教導我地班新手..所以都冇時間映相呢
不過fiying真係好高深..由開始拋竿到最後收絲..原來每一個步驟都大有學問架
flyfisher 發表於 9/6/2008 09:28:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 anglerboh 於 2008-6-9 09:11 發表

因為師兄全程要指導..教導我地班新手..所以都冇時間映相呢
不過fiying真係好高深..由開始拋竿到最後收絲..原來每一個步驟都大有學問架

如果能令多啲人中 fly 毒, 心願已足...............嘻嘻

評分

參與人數 1金幣 +100 收起 理由
歐穎海 + 100 多謝當日指導!

查看全部評分

kfd 發表於 9/6/2008 09:58:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 flyfisher2010 於 2008-6-9 09:28 發表

如果能令多啲人中 fly 毒, 心願已足...............嘻嘻

我都係甘話﹐尋日多得flyfisher + AngentX 既無私分享﹐另我地大家都大開眼界
DSCF2715.JPG DSCF2716.JPG DSCF2717.JPG DSCF2718.JPG DSCF2719.JPG DSCF2720.JPG DSCF2722.JPG DSCF2721.JPG

anglerboh 發表於 9/6/2008 10:19:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我又放相先
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 1金幣 +50 收起 理由
flyfisher2010 + 50 送你一對翼!!

查看全部評分

freelyfish 發表於 9/6/2008 10:36:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
第一次見fly...

第一次見咁多人一齊fly...

第一次試fly..... (我都係手多多, 貪玩咗幾野...多謝kfd c hing 咁大方借d釣具俾我地玩, 多謝Uncle咁耐心的指導±1_60± )

真係好有型呀! ±1_28±
sydney 發表於 9/6/2008 11:34:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
見倒大家玩得咁開心真係好羡慕呀,可惜黎唔倒。
咁好玩o既野要成日搞先得呀!
anglerboh 發表於 9/6/2008 11:45:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
FLYING都幾難學架..睇落以為好簡單
噚日學左半日..唔係釣到後面d樹..就係拋得唔遠
見到Uncle..同版大輕輕鬆鬆就拋出幾十呎..真係好利害
呀傑 發表於 9/6/2008 14:59:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我仲好開心咁...........中 左fly 毒...........
呀傑 發表於 9/6/2008 15:00:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
中 fly 毒................中 fly 毒.........
 樓主| naobao 發表於 9/6/2008 15:13:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我之前都唔知點解要fing黎fing去,
原來係靠個動作帶條絲出黎飛出去,
佢地真係飛得好遠...
仲有呀Uncle好有型...好似"丸橋英三"

登錄/註冊後可看大圖