搜索

做好呢場Show

naobao 發表於 3/6/2008 20:15:51 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港

本應昨晚會出此帖,通知大家我決定不關網,
奈可網站系統因流量負荷問題,令到我都不能進入,
唯有緊急進行主機升級及重新設置...
為大家帶黎不便及"魚樂網"過往嘅部份網上不當內容,
我要向各位受影響網友致歉,我個人實在責無旁貸,但呢一刻我亦唔想再講咁多因由...
只想
感謝網友,感謝版主手足,網上及來電支持!!
今次關網事件,
有人話係發老皮...有人話我好自私...有人話係大石擲死蟹...
有人話我兩隻旦煎燶左...有人話係小圈子作業玩野...有人話係做show...
坦白講...有D係...有D唔係...
我可以咁形容...個網入左ICU,不過死唔去...
呢幾日...睇到好多野,
有人因之前的網上對待宣洩不滿,
有人因追求個人真理,不斷不斷咁反駁,
有人分身表達意見,
當然非常多網友表達對關網的可惜...

我依家最需要嘅,唔係你話我知對唔關網有咩感受,
我需要係各位網友手足嘅配合,
如果唔能夠好好保持網站言論質素,
明天,後天,總有一天,網站都係會死,
唔係入ICU,係會突然死亡...

我好明白,過往好多好多爭議性內容都係一D感性宣洩,不過現實都係無奈,與其糾纏,只看眼前種種,
點解唔諗諗所產生嘅負面影響??

一個網,可以維持高質素運作,主要唔係靠我,靠版主,事實上主要係靠各大網友,
我地係無可能絕對控制到任何人發表任何言論,
不過...大家係絕對可以決定自己對他人言論嘅處理態度!!
記住...無規矩不成方圓,警察火滾都唔可以隨便開槍!!
只要佢係唔違反網站守則,係絕對有自由發表自己意見!!
各位,如願意配合,我好希望大家幫吓我地,
玩野或者唔啱聽唔好理,自問理智就勸兩句,
勸唔係寸!!!!!
我及版主們亦會認真執行守則,
舊雨新知,一律按規矩辦事!!

感謝大家,
請做好呢場Show!!!
 樓主| naobao 發表於 3/6/2008 20:32:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
各位,
今次網站取消關閉,一定會有一d負面聲音出現,
請各位理智處理!!!
gilsonli 發表於 3/6/2008 20:34:16 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東廣州
我係第一個留言...

今日係重光紀念日呀
龜波仔 發表於 3/6/2008 20:39:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
爆叔只能夠對你說一句支持
金貓仔 發表於 3/6/2008 20:40:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
本人代表本會第三個支持你!
hoo0o0ooh 發表於 3/6/2008 20:43:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好開心!!
支持爆叔!!
最強幻象 發表於 3/6/2008 20:44:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
玩野個D悟好理...收到爆叔...個D連真身都無勇氣示人既...根本不值一提...
煙仔 發表於 3/6/2008 20:44:24 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
沒有其他~只有一句支持
Mr.ISO 發表於 3/6/2008 20:46:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Good~~~~~~~~~~~~~~~~~~!show

ka_lok999 發表於 3/6/2008 20:51:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我今晚就去飲酒..紀念今日..