搜索

[釣技] 南水之行 + Cooking baba

gilsonli 發表於 26/5/2008 00:15:08 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
今日去左好耐冇FIT既 南丫島... 一早CALL人起身... 冇人聽既.............. 死啦... 唔通

今次組合幾新... 企鵝 + 車厘 + 石板大 + 苦男人+ SKYLINE + SKYLINE嫂...............

唔好意思... 唔知奇哥少早起... 下次TEA TIME FIT CALL 你

今次先到模達灣... 我一CAST... 第一槍就中... 第二槍又中... 咁好景... 08-05-25_10-08_resize.jpg   

之後奇哥再連中三隻................ 咁快俾佢拋開... 果然係高手...

之後我同苦男人都有一下好嚇人既拉竿... 不過抽唔中... 算啦... 轉位...

之後轉玩水泥灣... 我向石駛拋... 引左隻... 抱住一抽唔中.................

再CAST 又引隻魷仔... 抱下走下抱下... 再抱一抽... 又唔中

苦男人又係咁..........................................................發生咩事....

再轉蘆狄灣... 好多師兄玩投釣沉底... 都有條斤多紅鮋... 唔錯...

石板大發力... 連中兩口... 佢對鬼鼠魷係有一手... 08-05-25_12-51_resize.jpg

之後去北角村LUNCH................ 下午冇魷啦... 齊齊釣魚魚加餸...

上左 苦男人 屋企... 睇住苦男人表演 COOKING BABA 真人版... YEAH... 好MAN

1. 蒸真鯛... 火侯剛好多少少... 正

有人睇冇得食... 哈哈

苦男人名菜... 花甲蒸水旦...

忍住呀...

幾好餸...

蕃茄旦炒牛肉... 好甜又健康...

瑞士汁雞中翼+翼尖

勝瓜雲耳炒魷魚...

好餸... 白飯點可以少... 應該有十幾碗飯... 哈哈

多謝支持... 苦男人煮飯好美味... 做佢條女都幾爽...

評分

參與人數 9金幣 +720 收起 理由
hoo0o0ooh + 100 我無野講!!
華少 + 100 苦男人????
ReynoldHa + 100 我好羨慕!!
arcticwind + 50 我無野講!!
FAI@@ + 50 幾時有我份呀!?
鬼佬joe + 100 睇見就流晒口水,,,,,正!
panda + 50 ...苦......男人!?!?!
HOOKER7 + 70 雞尖.......#!@!#@!#@#!#@
黑雲 + 100 洗唔洗咁好住家菜呀...

查看全部評分