搜索

《製作》ヘチZOOM

TEN69 發表於 6/5/2008 00:29:22 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

首先鳴謝歐師兄
幫小弟買枝 3 ZOOM手竿!

諗左好多年,
今年終於見過白棍,
令我覺得有可能,
所以決定製作..........

仕舞寸法:150CM
全  長:210CM > 260CM > 300CM

製作過程如下:
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 12金幣 +1173 收起 理由
zero2007 + 70 靚到丫~~!!!
華少 + 200 媲美日本大師級工藝
panda + 70 一個字...靚!!!
神射手 + 49 只能用一個字[勁]可惜唔知點解我每次最多只 ...
alan9fong + 50 神童表現!!
bhzxh + 70 我好欣賞!!
tagtagtag + 100 寫個服字!!
a.. + 64
nortoncamel + 200 揭發惡行!!
歐穎海 + 50 大師出手啦!!

查看全部評分

Adam仔 發表於 6/5/2008 00:37:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
加油呀
支持你!!!~
nortoncamel 發表於 6/5/2008 00:39:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
期待大師傑作
DriftsinkAngler 發表於 6/5/2008 00:44:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
強呀!!!!  
ykk 發表於 6/5/2008 22:17:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
犀利呀版大!!!但係請問用嘅筏仔頭蕊會唔會有調子唔夾問題出現?同埋加上手竿上的「楷」點樣去决定分佈位置?唔好意思!真係問題多多
歐穎海 發表於 6/5/2008 22:26:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
平地起風雲,看來一支新式落入,快將面世.
hiu2006 發表於 6/5/2008 22:31:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
愁波頭芯啱晒! 一個字......硬!
歐師兄係邊度幫你攪支 3 Zoom 番尼?
歐穎海 發表於 6/5/2008 22:42:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 7# 的帖子

大陸買.
目村 發表於 6/5/2008 22:52:43 | 顯示全部樓層 IP:- 日本
師兄出手,果然矚目,期待作品發布!!!!!
 樓主| TEN69 發表於 7/5/2008 00:44:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 Adam仔 於 2008-5-6 00:37 發表
加油呀
支持你!!!~

多謝師兄支持!

原帖由 歐穎海 於 2008-5-6 22:26 發表
平地起風雲,看來一支新式落入,快將面世.

歐師兄!唔好玩啦,大把人都係咁樣諗,
只不過我手快快整左先唧!

原帖由 hiu2006 於 2008-5-6 22:31 發表
愁波頭芯啱晒! 一個字......硬!
歐師兄係邊度幫你攪支 3 Zoom 番尼?

hiu 師兄!有冇興趣一齊究研下呢?