搜索

天寒地凍自作業-第一屆花絮

naobao 發表於 18/1/2011 00:01:35 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
救命呀:fb25...好很凍呀:fb13!!
以上就係今次自作業交流流賽嘅全部花絮

講吓笑嗜...仲有小小相片影片分享
昨日空氣同D水都好冰凍,連泥鯭都唔開口,
眼見大家都好盡力...好盡力...好盡力...好盡力...咁...BBQ...
就知d魚幾惡釣,經過一番努力,
終於由呀幻象兄以4條泥鯭仔勝出真係好強!!
喺度多謝呀四哥俾我地玩吓籠魚,等我地都可以開心吓

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 4金幣 +700 收起 理由
雅比 + 200 正!
1149hf + 100 好開心的網聚
B.BAQUA + 200 攝影分!!
TEN69 + 200 專業包膠!!

查看全部評分

flyfisher 發表於 18/1/2011 00:14:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
無相咩?

評分

參與人數 1金幣 +200 收起 理由
TEN69 + 200 專業包膠!!

查看全部評分

七仔 發表於 18/1/2011 00:52:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
凍到呢~~但係大家都反得好開心 ^^ (有個人特別開心難忘hehee)
更多圖片 小圖 大圖

評分

參與人數 4金幣 +610 收起 理由
雅比 + 200 攝影分!
B.BAQUA + 110 一級棒!!
TEN69 + 150 靚人靚景!!
flyfisher + 150 攝影分!!

查看全部評分

七仔 發表於 18/1/2011 00:57:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哈~~~ D相重夠唔夠呀? 唔夠重有喎
flyfisher 發表於 18/1/2011 01:18:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
打龜魚童 發表於 18/1/2011 01:38:24 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
d相影得好好@@...由其係d姑~haha
man1111 發表於 18/1/2011 02:19:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哈~~~ D相重夠唔夠呀? 唔夠重有喎
七仔 發表於 2011-1-18 00:57

我又加..
更多圖片 小圖 大圖

評分

參與人數 3金幣 +500 收起 理由
雅比 + 200 超級美食.....
flyfisher + 150 食食食.....
TEN69 + 150 揭發惡行!!

查看全部評分

TEN69 發表於 18/1/2011 03:09:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

睇下你地帶幾多私火野食上去燒!
TEN69 發表於 18/1/2011 03:19:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
等我又加D相先!
更多圖片 小圖 大圖

評分

參與人數 4金幣 +700 收起 理由
雅比 + 200 巧奪天工
jasonywk + 100 diy..............
flyfisher + 200 毒品放送!
B.BAQUA + 200 毒性強烈!!

查看全部評分

man1111 發表於 18/1/2011 03:36:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
睇下你地帶幾多私火野食上去燒!
TEN69 發表於 2011-1-18 03:09

好明顯,我地好尊重呢次活動.....