搜索

地獄之修行

半島鐵盒 發表於 9/4/2007 01:27:44 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
今次如願以償啦  中番隻大size d!
真係好好玩 我對fit魷既興趣愈黎愈大啦

都係果句 即釣 即影 即放
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 5威望值 +60 金幣 +50 收起 理由
浦克 + 10 + 10 我好欣賞!!
人人1210 + 10 + 10 靚人靚魷!!
gilsonli + 10 + 10 成功破地獄~
aiaya + 10 哈哈~一齊努力
鬼佬joe + 20 + 20 下次噴黑啲,加分都多啲,恭喜! ...

查看全部評分

aiaya 發表於 9/4/2007 01:34:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
下次噴黑啲,加分都多啲=_________=鬼佬maria 你......
shek9kung 發表於 9/4/2007 09:20:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
做咩咁多人去地獄呢..唔通...........
kamyun 發表於 9/4/2007 13:17:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 shek9kung 於 2007-4-9 09:20 發表
做咩咁多人去地獄呢..唔通...........

因為我地想成為地獄使者呀!   哈哈
p.s 石師兄放心啦...我地即釣.即影.即放.....唔會炒爆個場架.......不通呢排果度好多磯佬囉....同埋入夜後有人落網...幹=.=
shek9kung 發表於 9/4/2007 14:36:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kamyun 於 2007-4-9 13:17 發表

因為我地想成為地獄使者呀!   哈哈
p.s 石師兄放心啦...我地即釣.即影.即放.....唔會炒爆個場架.......不通呢排果度好多磯佬囉....同埋入夜後有人落網...幹=.= ...

炒爆驚咩~~我都唔去既
浦克 發表於 9/4/2007 22:07:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
幾好size咁喎!....................
orgafish 發表於 10/4/2007 01:12:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
四圍都有大妖出現,真係好事。睇黎我又要出動嘞