搜索

1031實習日相片花絮

最強幻象 發表於 3/11/2010 17:07:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
qqleo 發表於 3/11/2010 17:12:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
個活動好多人參與, 正 !

想請問版大幾個問題 :
1/ 請問實習釣點果度有無如廁地方 ?
2/ 如果無請問點樣解決 ?
3/ 去果度釣的話, 我只有 360 ~ 400 (12 ~ 13呎) 長度既竿,
    可否應付果度石泊環境, 即係需要行出好多嗎 ?
4/ 去果度釣是否一定要著磯鞋防滑 ? 如無, 波鞋又會否不安全呢 ?

謝謝回覆問題 !
popo428 發表於 3/11/2010 17:23:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
供你做乜悟留心聽書呢...
最強幻象 發表於 2010-11-3 17:07

我淨係知個31號教我個個係家豪(即30號講粉既C HING)~~30號講釣組既係BEN少~好黑個個係幻象~拍片既係爆叔
其他唔知囉~~
LeicaM7 發表於 3/11/2010 17:43:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
WAH~~~好正WOR.咁多師兄去.早知去偷師啦.
個日有咩收獲呀?

PS: BEN哥好有型 WOR
最強幻象 發表於 3/11/2010 17:47:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我淨係知個31號教我個個係家豪(即30號講粉既C HING)~~30號講釣組既係BEN少~好黑個個係幻象~拍片既係 ...
popo428 發表於 2010-11-3 05:23 PM

安全個個係1205...
實習日好高瘦D個個係沙展...
實習日肥D個個係alex_dick...
一路拎住部機機好辛苦個個係攝影大師藍...
最強幻象 發表於 3/11/2010 17:52:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
個活動好多人參與, 正 !

想請問版大幾個問題 :
1/ 請問實習釣點果度有無如廁地方 ?
2/ 如果無請問點 ...
qqleo 發表於 2010-11-3 05:12 PM

1)無
2)a...忍   b...就地
3)如果用浮波磯釣...比較難控制...
4) 最好著磯鞋...無既話都有D平台...安全D...
BillyCKY 發表於 3/11/2010 21:16:16 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東惠州
見到ching有黃腳中, 果日唔記得有活動, 唔係就可以去一齊玩下!
重有d相影得好靚呀! so good
qqleo 發表於 3/11/2010 21:22:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
1)無
2)a...忍   b...就地
3)如果用浮波磯釣...比較難控制...
4) 最好著磯鞋...無既話都有D平台...安 ...
最強幻象 發表於 2010-11-3 17:52

謝謝版大回答 ~~ 對於 "就地" .....................見到當天活動有女士, 如果無 WC 就難攪,
咁即係唔洗同老虎去果度玩.............
最強幻象 發表於 3/11/2010 21:23:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
謝謝版大回答 ~~ 對於 "就地" .....................見到當天活動有女士, 如果無 WC 就難攪,
咁即係唔 ...
qqleo 發表於 2010-11-3 09:22 PM

後面有D樹林...車同人都悟係太多...留意一下小心D應該ok...
qqleo 發表於 3/11/2010 21:28:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
後面有D樹林...車同人都悟係太多...留意一下小心D應該ok...
最強幻象 發表於 2010-11-3 21:23

收到 ~~ 謝謝指示 !
希望有機會可以跟版大釣下魚學下技術
見你係北角橋底起魚 d 相就係羨慕, 我係你對岸果邊釣都未試過有咁好景