搜索
返回列表 發新帖

顯示當日生流及死流功能

樓主| naobao 發表於 19/8/2010 19:18:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
bulldog 發表於 19/8/2010 22:18:29 | 顯示全部樓層 IP:- 內蒙古呼和浩特
唔係我偉大,係朋友偉大肯幫手
你都好偉大,上北大荒之前都搵咁多片俾我
你估攪個網站攪得好 ...
naobao 發表於 2010-8-19 19:12

Ans: That's what friends are for !!

Ans: 你當我傻我會覺得正常啲 !!

你估攪個網站攪得好...靠我一個就得咩...
Ans: 精神領袖咪重難做 !!
 樓主| naobao 發表於 20/8/2010 07:41:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Ans: That's what friends are for !!

Ans: 你當我傻我會覺得正常啲 !!

你估攪個網站攪得好...靠我一個就得咩...
Ans: 精神領袖咪重難做 !!

bulldog 發表於 2010-8-19 22:18

真係要感謝D朋友,
三更半夜即Call即做
精乜鬼野神領袖呀...做人做事但求盡力,
與其坐喺度指指點點,
不如真真正正落手落腳去做仲好,
人心肉做,自然會有人願意出手幫忙!!
我唔期望魚樂網係個甚麼專業網站,
只想係個...有異性有人性的網站!!
bulldog 發表於 20/8/2010 09:25:32 | 顯示全部樓層 IP:- 內蒙古呼和浩特
真係要感謝D朋友,
三更半夜即Call即做
精乜鬼野神領袖呀...做人做事但求盡力,
與其坐喺度指指點點,
...
naobao 發表於 2010-8-20 07:41

啲 Fan 半夜做咪得閒出嚟宵夜囉 !!

日頭做咪出嚟食吓晏囉 !!

人心喺肉做不過都要留意 吓啲脂肪成份 !!

原來你咁唔專業,咁低標準㗎咋 ??
                  異性同人性 .......... ......... 有啦 !!
 樓主| naobao 發表於 20/8/2010 09:31:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
啲 Fan 半夜做咪得閒出嚟宵夜囉 !!
                                     ^JFBQ00 ...
bulldog 發表於 2010-8-20 09:25

釣魚...玩之嘛...專乜鬼野業呀...專心就夠喇!!
bulldog 發表於 20/8/2010 09:40:55 | 顯示全部樓層 IP:- 內蒙古呼和浩特
釣魚...玩之嘛...專乜鬼野業呀...專心就夠喇!!
naobao 發表於 2010-8-20 09:31

唔止 ...... ...... 要三心 !!

除咗專心重要細心分析同小心注意安全 !!