搜索

[釣行] 露露fit魷初體驗

嘉露 發表於 12/10/2007 01:30:57 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
前晚有個神秘人打比我話今晚帶我去fit魷,我梗係即刻應成佢啦 有名師教我喎:me14 ,
咁我地今晚1行3個人去左香港某個位置試fit啦,因為我琴晚去左"發xx'情不自禁地已經買齊晒開學既用品,
諗住今晚一於去開齋啦,去目的地之後到既名師a就教我點控制枝杆同埋做動作,阿神秘人b就好努力咁擺脫
d風綁釣組,咁阿名師a教完我之後咁我就自己開始玩,而名師a同埋阿神秘人b都開始fit啦,今晚個位置實在太
好啦,因為冇其他釣友係度,我地3條友仔可以玩晒成個場,阿神秘人b fit左冇耐之後比佢中到既大尾魷bb,
我梗係唔順啦條氣,我就即刻努力fit呀fit,fit呀fit,突然間阿神秘人a就話見到隻大尾魷都幾大下既游左黎淺水
位置,當我望緊既時候我都仲做緊動作,突然間我中魷個杯係咁出絲,個刻我呆左,又再次發揮我手腳唔協調騰雞
既反應問阿名師a點算,阿名師a就話由佢出絲,當我見條絲唔再出既時候我就收絲啦,點知:me17 隻大尾魷離我
而去 ,個刻我簡直有點兒想死,我係咁大叫救命嗚嗚......... ,阿名師a同埋神秘人b就安慰我唔好咁傷心
佢地實會返黎既 ,好啦咁我繼續努力 ,後來我以為click石啦,我抽極都click底既, 咁我梗係即刻叫佢地
幫我睇下啦,點知原來係中魷,不過佢唔郁我以為click石,隻大尾魷又離我而去啦 ,跟住阿名師a同埋神秘人b都有d魷
甩下,阿神秘人b最慘,因為佢隻光管蝦蝦未同佢講得切拜拜已經游走左,希望佢節哀順變啦 ,不過今晚真係玩得好開心
,因為我終於學識點樣控制枝杆同埋做動作,而且好多謝名師a盡心盡力咁教我呢個蠢露露,同埋要多謝神秘人b今晚車我去玩同埋
車埋我返屋企, 下次我一定會post到我自己親手中既魷魷比大家睇架啦 ,死啦今次,魷毒開始深啦:me12
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 14威望值 +494 金幣 +435 收起 理由
HOOKER7 + 35 + 20 練好基本功,FIT魷好輕鬆~~ ...
IVYVY + 20 俊男同行!!
batchan + 25 + 25 我好窮ga.........
最強幻象 + 20 + 20 祝你下次...起返一隻啦...wakakkaka ...
松田先生 + 50 + 50 送你打龜分~哈
sunhee + 50 + 50 鼓勵分!!
ReynoldHa + 50 + 50 鼓勵分!!
京士頓 + 25 + 25 俊男同行!!
阿恆 + 50 + 50 鼓勵分!!
JL-Crazy + 25 騰雞分~努力努力

查看全部評分

細雄 發表於 12/10/2007 01:55:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #1 嘉露 的帖子

名師a好似係死板7

阿神秘人b係唔係Peter仔呀
 樓主| 嘉露 發表於 12/10/2007 01:58:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

聽日等阿名師a自己開估啦 ,不枉佢苦心教導我,
我有中到魷架,不過甩左炸慘,下次我會努力架啦,阿神秘人
b冇錯係peter仔
wah 發表於 12/10/2007 02:32:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
嘉露姐好野
祝大妖與你常在
bobjai 發表於 12/10/2007 02:37:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哈哈~ 我知, 我知呢度係邊度~~
不過都係等你地自己開估啦,
好野, 熱烈歡迎樓主一起中毒!!!!!
JL-Crazy 發表於 12/10/2007 09:53:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
peter 哥個背影都好易認
 樓主| 嘉露 發表於 12/10/2007 10:39:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 wah 於 2007-10-12 02:32 發表
嘉露姐好野
祝大妖與你常在

好多謝你,死啦而家中埋魷毒冇得救架啦我唉
 樓主| 嘉露 發表於 12/10/2007 10:42:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 bobjai 於 2007-10-12 02:37 發表
哈哈~ 我知, 我知呢度係邊度~~
不過都係等你地自己開估啦,
好野, 熱烈歡迎樓主一起中毒!!!!!

我幾鍾意呢個釣場,有機會我下午會去試下玩既,
個釣場其實應該幾多師兄去玩既,個釣點應該好多
人估到啦
 樓主| 嘉露 發表於 12/10/2007 10:44:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 JL-Crazy 於 2007-10-12 09:53 發表
peter 哥個背影都好易認

就係阿peter仔陪我入去玩囉
sunhee 發表於 12/10/2007 10:47:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
yeah! 又多個女道友陪我la!! 係ng係好好玩呢!!!