搜索

[釣具] Bamboo Fly Rod 竹製竿

TEN69 發表於 14/6/2010 07:09:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

UNCLE竹有竹既個性!
感覺絕對唔一樣,釣魚佬點都要擁有D至愛寶貝先得!
 樓主| flyfisher 發表於 14/6/2010 08:16:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
感覺絕對唔一樣,釣魚佬點都要擁有D至愛寶貝先得! ...
TEN69 發表於 2010-6-14 07:09

哩個道理我明...............

好可惜..............我窮嘛

買......實在太貴了!!!!
bulldog 發表於 14/6/2010 08:35:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唷...........無咁勁喎!

都係嗰句, 人哋嘅竿, 唔敢博盡!!!!
flyfisher 發表於 2010-6-14 04:27

有幸的話 就攪攪 Mabel 枝竹竿試試先 !!!
bulldog 發表於 14/6/2010 08:44:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
感覺絕對唔一樣,釣魚佬點都要擁有D至愛寶貝先得! ...
TEN69 發表於 2010-6-14 07:09

睇云港九新界十八區,除o左 Mabel 飲頭淡湯之外,
  都o係 Ten 大最有 potential 整到枝令人   o既竹fly 竿o勒 !!
TEN69 發表於 14/6/2010 08:59:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
睇云港九新界十八區,除o左 Mabel 飲頭淡湯之外,
  都o係 Ten 大最有 potential 整到 ...
bulldog 發表於 2010-6-14 08:44

DIY其實仲有好多勁人架!
而且FLY又唔係我專長,
要整一枝竿,除左製作技巧之外,
仲要對釣法、實用、人體工學等等問題要考慮既,
我有睇過關於BAMBOO FLY 既視頻,
的確有好多範疇我係唔識既。
所以咪要導呀UNCLE買一枝,
到時就可以惜黎研究研究!呵呵!
bulldog 發表於 14/6/2010 09:14:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

仲要對釣 ...
TEN69 發表於 2010-6-14 08:59

思路正確 !!!!!
 樓主| flyfisher 發表於 14/6/2010 18:22:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

仲要對釣 ...
TEN69 發表於 2010-6-14 08:59

竹 Fly 竿................好快有人會買.....

唔係我 (導我唔到嘅) !!!
mabel 發表於 14/6/2010 18:23:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哩個道理我明...............

好可惜..............我窮嘛

買......實在太貴了!!!! ...
flyfisher 發表於 2010-6-14 08:16

Uncle...Buy啦 ....Buy.....啦.

E支啦.....唔係好貴架咋.....

mabel

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
TEN69 發表於 14/6/2010 18:27:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Uncle...Buy啦 ....Buy.....啦.

E支啦.....唔係好貴架咋.....

ma ...
mabel 發表於 2010-6-14 18:23

好正!
容許我加多個形容詞!「很」
mabel 發表於 14/6/2010 18:30:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有幸的話 就攪攪 Mabel 枝竹竿試試先 !!!
bulldog 發表於 2010-6-14 08:35

強姦呀. ......救命呀... .......攪攪我支 ........竹竿呀........

mabel