搜索

[其他] 駛唔駛咁大風呀??.>_<

coolfire 發表於 13/3/2009 17:12:12 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
仲諗住聽日短週去打下魚....
頭先上天文台睇下天氣同潮水....點知...

日期14/3
(星期六)
15/3
(星期日)
16/3
(星期一)
17/3
(星期二)
18/3
(星期三)
19/3
(星期四)
20/3
(星期五)
天氣

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
天 晴 乾 燥 。 大 致 天 晴 。 大 致 天 晴 。 部 分 時 間 有 陽 光 及 有 薄 霧 。 部 分 時 間 有 陽 光 及 有 薄 霧 。 部 分 時 間 有 陽 光 及 有 薄 霧 。 部 分 時 間 有 陽 光 有 薄 霧 。
北 風 5 至 6 級 , 離 岸 及 高 地 間 中 達 8 級東 風 4 級 , 離 岸 間 中 5 級東 風 4 級東 風 3 至 4 級東 風 3 至 4 級東 至 東 南 風 3 級東 南 風 2 至 3 級
溫度(oC)1317151917211822192320242125
相對濕度(%)50 至 7560 至 8065 至 8570 至 9075 至 9575 至 9575 至 95

5至6級都吹死人啦..................仲要間中達 8級 ????
為由去魚場止下癮算啦...........
naobao 發表於 13/3/2009 17:20:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唔止大風...仲好很凍
1149hf 發表於 13/3/2009 17:22:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
噚日睇都係 5, 6級風,
星期日就4級 , 但今日睇..........仲 8 級
點解會轉哂架
 樓主| coolfire 發表於 13/3/2009 17:48:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唔止大風...仲好很凍
naobao 發表於 2009-3-13 17:20

凍最多著多件褸o者!  但大風點釣喎.......
 樓主| coolfire 發表於 13/3/2009 17:49:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
噚日睇都係 5, 6級風,
星期日就4級 , 但今日睇..........仲 8 級
點解會轉哂架
1149hf 發表於 2009-3-13 17:22

我都想知點解...我呢個星期都有睇..之前話只係4-5添.........
naobao 發表於 13/3/2009 17:51:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
凍最多著多件褸o者!  但大風點釣喎.......
coolfire 發表於 2009-3-13 17:48

我提議你攪吓飲食算囉.....
7-UP 發表於 13/3/2009 17:58:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
天文台d野 , 真系日日ng同
1149hf 發表於 13/3/2009 18:02:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我都想知點解...我呢個星期都有睇..之前話只係4-5添.........
coolfire 發表於 2009-3-13 17:49

我都諗住星期日去泊釣魚......宜家就..................
 樓主| coolfire 發表於 13/3/2009 18:03:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我提議你攪吓飲食算囉.....
naobao 發表於 2009-3-13 17:51

我想釣魚呀...........
 樓主| coolfire 發表於 13/3/2009 18:04:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
天文台d野 , 真系日日ng同
7-UP 發表於 2009-3-13 17:58

鑊鑊神奇..鑊鑊甘....有時話吹4-5但又可以無乜風個喎! 你真係吹佢唔脹....